Followers

Tuesday, July 9, 2024

Marrybrown Ganjeong Burger Padu!

Halo coconuts!

Semalam Cuya kerja, rehat la dekat Marrybrown. Sekali ada menu baru, kita pon cubaaa

Ceritanya Cuya order set ayam sahaja. Dalam pada menunggu order siap, tiba-tiba terasa nak juga makan burger baru tu tapi tak terbeli la masa tu.

Then, entah macam mana supervisor MB tu datang dekat dia kata staff salah key in order saya. Dia ter key in set burger . Jadi dia pon kata dia bagi 2 ketul ayam free dan harga Cuya bayar adalah jauh lagi murah .

Tak sangka, Allah dengar apa yang Cuya teringin. Alhamdulillah.. besar kuasa Allah.

Air apple Fizz. Sedap gila! Macam ada boba dalam dia



Gangjeong Chicken Burger

Merah makngahhh

Rasa pedas-pedas manis.

Isi dalam burger

Ayam dia pon pedas-pedas manis.

Sedappp

Resit MB Cuya. Ikutkan harga dia lagi mahal dapat Rm24 ke atas rasanya...
Rezeki Cuya dapat murah.

Order yang bawah tu untuk staff lain.


Nanti korang try la bagi sesiapa yang suka pedas korea ni. Sementara ada stok. Hehe



14 comments: