Followers

Wednesday, July 10, 2024

Koleksi Matawang Baru!

Hello Coconuts!
Cuya dapat matawang baru! Sebenarnya dah lama dapat masa lepas raya haritu tapi tak menyempat nak update.

Makcik Cuya yang bagi. Alhamdulillah rezeki Cuya. Buku Cuya pon hampir penuh.


Tudiaaa Macam-macam negara ada

India, Vietnam, China, Indonesia,Brunei


Dah siap masuk buku dahh

 
Terima kasih kepada bibik sebab sumbang matawang ni pada Cuya. Nak penuh dah satu buku ya, alamat kena beli buku baru ni. Moga ada rezeki untuk Cuya jalan-jalan luarnegara nanti.

Siapa-siapa nak kongsi matawang dengan Cuya roger-roger la. Mana tahu ada yang murah hati nak beri Cuya matawang negara lain. Ngeh-ngeh 

Kitanya suka kumpul duit bangsa asing sebab seronok tengok duit yang dah berhijrah jauh datang ke Malaysia, hingga ke tangan Cuya 🤣

Duit yang travel, bukan Cuya ya. Moga berkekalan la hobi ni 💕 


 

11 comments:

  1. Hobi cuya collector mata wang asing ya .. Siap albumkan lgi matawang tersebut ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Cuya collect matawang tapi mengharapkan ehsan dari orang lain utk share dgn Cuya hehe

      Delete
  2. Wah.. Faham sangat perasaan seronok tu... Sebab dulu2 masa muda remaja collect stamp... Sekarang tengok je lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu pon Cuya collect stamps.. tapi sekarang orang tak guna stamp sangat kan

      Delete
  3. dulu Ana stem collector, ada album jugak tp tu lah dah terbengkalai hobi tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fahamm hobi stem Cuya pon terbengkalai huhu

      Delete
  4. zmn2 sek dulu, MZ memang kumpul setem dan matawang..tp now tak tahu hilang mana/dh terbuang semua koleksi tu..sbb kat kampung kan...:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa sayangnyaa... Maknanya Cuya pon kena berhati2, takut terbuang jugak

      Delete
  5. Pernah jugak simpan tapi separuh jalan. Maybe kat rumah mak kot.

    ReplyDelete
  6. Menarik.. satu kepuasan kan bila dapat buat apa yang kita minat. Teruskan minat itu.. mana tahu, satu hari nanti dapat pergi ke salah satu negara tersebut.

    ReplyDelete