Followers

Saturday, February 3, 2024

Review KEVIN & COCO Palletes & Lipgloss

Assalamualaikum, Hello Coconuts!

Harini Cuya terpaksa update melalui fon sahaja. Laptop pulak buat hal ๐Ÿฅฒ. Alhamdulillah ada fon, walaupun tak selesa nak menaip dekat sini tapi kita teruskan bagi update dekat sini

Cuya dengan produk KEVIN & COCO dah macam best friend sekarang. Asyik nak tengok live dekat Tiktok je hari-hari. Mana tak teracun! Hahahaha Kalini Cuya beli sikit je sebab Cuya nak dapatkan pallete ganti disebabkan eyeshadows Cuya ada satu tu pecah.


Lipgloss dan eyeshadows pallete


Disebabkan Cuya suka akan tema Halloween, Cuya ambil Lipgloss Spooky ni. Bercadang untuk kumpul yang tema Halloween in future. Hehe

Eyeshadows yang seller ganti sebab satu warna pallete pecah. Cantik.. warna natural.




Makeup set Pink Barbie. Cuya dapat ni sebab beli set kombo memang dapat 2 item. Yang ni Cuya tak buka lagi.

Lepasni puasa beli KEVIN & COCO, buat sementara waktu jela. Kekekeke

Lepasni bolehlah Cuya buat looks baru untuk content di Tiktok. Atas dasar suka je, nak popular lambertt lagi. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚


25 comments:

  1. Replies
    1. Kann! Cantik gila packaging dia... pigmented juga

      Delete
  2. Bahaya racun Live TT ni dek..
    Hai Cuya semoga sihat² sentiasa lama ibu tak jenguk Cuya.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya bahayaa... Hi ibu, semoga sihat selalu ๐Ÿค—

      Delete
  3. banyak sungguh la brg cuya.. sempat habis x satu satunya? :D..

    p/s : suami akak dulu fotografer dik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak sempat pon, simpan je, selagi tk buka, selagi tu boleh guna.. hehe...

      Oh ptutlaaa

      Delete
  4. selalu buat looks kat tiktok sikit hari lagi popular lah cuya heheheh

    ReplyDelete
  5. Nasuha,mana beg kuninggg☺️๐Ÿคญ

    ReplyDelete
  6. mcm mainan adik² je eye shadow ni tp ianya betul².. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.. macam budak2 punya je, tapi memang betul2 makeup untuk orang dewasa XD

      Delete
  7. Macam makeup kanak2 je temanya ni.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul2, sebab perempuan kan banyak yg mcm kanak2 kekekeke

      Delete
  8. tu diaaaa
    lip-gloss sampai 12 batang!

    ReplyDelete
  9. Saya nak belajar lagi cara pakai eyeshadow dan rias mata. ๐Ÿ˜„. Dari semua make up, memang paling suka riasan mata, Krn bagi saya kalo riasan mata bagus, baguslah semuanya ๐Ÿ˜„

    ReplyDelete