Followers

Monday, February 5, 2024

Hadiah Top Komentar Blogger Mulan

Assalamualaikum, hello Coconuts!



Harini Cuya terima parcel daripada Pos Laju. Ingatkan barang Cuya beli sampai, ngupenya hadiah top komentar daripada blogger Mulan.

Baca sini : TOP KOMENTAR 2023


Wahh dapat Tupperware biru!
Tak pernah orang luar bagi Cuya Tupperware... hehe


Magnet Greece!


Sarung tangan untuk masak. Ni nak suruh Cuya rajin masak dan baking niii...
Hehehehe


Alhamdulilah... rezeki Cuya yang tak dijangka. Terima kasih sis Mulan! Moga Allah memberi rezeki sebanyak buih di lautan, selebat hujan yang turun dan sederas sungai yang mengalir. Aamin <3




48 comments:

  1. Wah Cuya!!! Tupperware la..best tu...akak suka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.... Semua perempuan suka Tupperware 🀣

      Delete
  2. Tahniah Cuya.
    Seronoknya dapat hadiah.

    ReplyDelete
  3. Tahniah nasuha.murah rezeki betul la awk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih cikgu.. Alhamdulillah πŸ˜„

      Delete
  4. Tahniah cuya.. Syok tu dapat tupperware

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masheh kak... Tula tak sangka dapat Tupperware

      Delete
  5. wahhh..bestnya... kena baking la weekend ni nnt pos gambar kt blog tau

    ReplyDelete
  6. Congrats cuya.mz pun dpt hadiah ni dari mulan🀩🎁

    ReplyDelete
  7. Congrats cuya.mz pun dpt hadiah ni dari mulan🀩🎁

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah & Terima kasih singgah blog dan komen. Sorry gifts semua ni memang lain2. Random je letak sticker poslaju pada tiap parcel, harap semua suka :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..☺️

    ReplyDelete
  10. Tahniah Cuya!
    Kena rajin buat kuih raya nanti :D

    ReplyDelete
  11. akak punya pn dh smp br update kt blog...sarung tgn tu kena rajin masuk dapur tu cuya hehe

    ReplyDelete
  12. wahhhh! bestnya dpt sahabat blog murah hati berbagi hadiah top komentator! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah.. murah rezeki buat mereka yg rajin memberi... hehe

      Delete
  13. Waahhhhh tahniah tahniahhhh.... Mmg layak dpt hadiah sbb selalu membei komen di mana mana :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih! Alhamdulilah... Cuya pon dah balas emel encik haritu... hehe

      Delete
  14. cuyaaa kne memasak kah tandanya tu hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memasak boleh.. nak rajin tu yg satu hal XD

      Delete
  15. Selamat cuyaa . Bagus baguuuus hadiah dari kak mulan ini 😍😍

    ReplyDelete