Saturday, August 25, 2018

Strategi Jualan Yang Hebat

Bila meniaga ni,kita mestilah kreatif dan bijak menarik customer.Kadang-kadang ada sampai datang idea yang tak masuk akal dan menjengkelkan.Justeru itu,kita mestilah berhati-hati dalam melontarkan idea agar setiap pihak akan dapat manfaatnya dan tidak rugi apa2.Agak,gambar bawah boleh jadi contoh tak??



Nampak cantikkan jekan cara promosi udang ni.Kita pun rasa nak beli.....udang pun nampak segar.








Jeng..jeng jeng...kantoi So,apa pendapat korang..nak beli ke tak ek? XD

Sesungguhnya para peniaga tersangatlah kreatif.hehehe

8 comments:

  1. Hihihi... jangan mudah terpedaya dengan tipu helah. Nampak kelakar pula udang tu kan..

    ReplyDelete
  2. ini boleh mendatangkan kemurungan berpanjangan kalau terbeli. huhuhu

    The Hundred Pages | Eyqa Zq

    ReplyDelete
  3. wowwww... nice :D

    http://jajastollymolly.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Haha tertipu pulak daa.. Packaging yang cantik dan kemas selalunya mesti ramai yang beli :)

    ReplyDelete
  5. ahahahahh marketing kena hebat dik =P

    ReplyDelete