Thursday, August 23, 2018

Resume Dalam Bentuk Cokelat-Repost Telordibasuh


Sebelum saya post dengan lebih lanjut,posting ni adalah dari Abang Hakim (telordibasuh) yang dah telah meninggalkan kami sekeluarga.Abang Hakim merupakan anak kepada sahabat baik ayah saya.Sudah lama berlalu,tapi abang sentiasa ada di ingatan saya.Abang Hakim or Telor sangat terkenal di dalam dunia blog.Seringkali berkongsikan fakta-fakta menarik.Jadi,saya akan repost fakta2 tersebut tanda mengingati dia.Al Fatihah.....


BTW,abang Hakim dah tak blogging lagi.Dulu,ada penggantinya,sekarang dah takde.Abang Hakim punya abang dah malas agaknya..heheh


Resume Dalam Bentuk Cokelat

Huyyooo.. Resume dalam bentuk cokelat. Hebat hebat. Sambil bagi resume, bagi cokelat juga. Hehe.. Kalau tak dapat kerja juga tak tahu la. Nampak gayenya kena buat resume dalam bentuk kete la pula. Baru boleh dapat kerja kot. Haha..

Oh ya. Resume yang hebat ni direka oleh Matthew Hirsch. Boleh la email kepada dia tanye kot-kot kalau dia nak share template resume nie. Nanti kalau dapat softcopynya, jangan lupa share dengan telor juge ya. Hehe..









1 comment: