Followers

Sunday, April 21, 2024

Selamat Hari Raya!

Assalamualaikum, Hello Coconuts!

Sejak raya menjelma, lama sudah Cuya tak menulis dalam blog kan.

BTW, tak terlambat untuk Cuya ucapkan SELAMAT HARI RAYA! Raya kan sebulan XD


Kuih raya sekelip mata nak habis guys... lesapp.. hahahah.. Tukang makan ramai nau! =P


Cuya tak tahu nak bebel apa. sebab esok ada event dekat tempat kerja. So Cuya share gambar raya jela ehh. Dan tahun ni sebenarnya tahun yang pertama Cuya solat raya selepas bertahun tak dapat gi sembahyang raya. Alhamdulilah.. heheh



Sedondon di pagi rayaaa


Ni kucing Cuya, dia datang masa bulan puasa.

Nama dia Rezeki.
Ibu yang bagi nama tu, ibu kata moga2 ada rezeki untuk Cuya mendatang. hehhe

Nama english dia Ricky. Nama sepanyol dia Marco. HAHAH.. 
Kemahen banyak nama ekkk


Ni kawan sekerja Cuya masa di Mini ASEAN datang menjenguk.
Masheh mira datang umah Cuya!


Rumah nenek Cuya akan sentiasa jadi port untuk bergambar. heheh



Maaf Zahir Batin semuanya!

Maafkan Cuya andai ada mengguris hati sesiapa. Kosong kosong ya!


P/S - Raya tahun ni tak dapat berkumpul semua sebab semua jauh dan kerja...  hhuhuu Sebab tu takde gambar keluarga





18 comments:

  1. Salam Lebaran 2024. Masih dalam mood raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Lebaran juga! Iya, masih lagi mood raya tapi dah takde orang mai rumah hehehe

      Delete
  2. Selamat Hari Raya Nasuha

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya Cuya dan keluarga...
    rumah nenek cuya cantik...buat photoshoot kahwen pun lawa nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya kak... Ya situ jela tempat photoshoot kami hehe

      Delete
  4. selamat hariraya maaf zahir batin dari mama sekeluarga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya kak... Maaf zahir dan batin ๐Ÿ˜Š

      Delete
  5. Cuyaaaa minal Aidin wal Faizin. Maaf lahir batin yaa .Senaaaang saat lihat ada tulisan baru di blog cuya. Dah lamaa tak lihat cuya di IG ๐Ÿ˜„. Rindu pula dengan videonya ๐Ÿ˜„

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidilfitri kak fanny.. Cuya dah deactivate acc ig sebab tu tiada upload
      Hehe

      Delete
  6. happy late wish eid !! cantiknyaa sis cuyaa di hari rayaaa !!

    ReplyDelete
  7. Ammi pun sama...mohon maaf kalau ada terkasar masa mengomen

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya Cuya, maaf zahir batin..
    raya sebulan kannn

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya utk cuya sekeluarga...

    ReplyDelete