Followers

Saturday, December 30, 2023

Bila orang tak puas hati dengan kita be like...






Bagi je sebijik! HAHAHA

Inspirasi daripada bekas blogger Peti Harta Karut. Cuya suka sangat karya dia yang pelik-pelik.



Untuk orang yang kuat ngata orang lain, tolong la sedar diri eh. Awak bukannya perfect ponnn






15 comments:

  1. Sibuk je nak mengata orang kan., kadang kita tak usik dia, eh dia pulak usik kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu memang biasa.. entah apa yang tak puas hati

      Delete
  2. Zaty selalu amalkan konsep 'kill em with kindness'. zaty kalau tau dia tak suka zaty, lagi zaty baik ngan dia. biar jadi one side beef je bahahahah. life is too short for bad vibes anywayyy. 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni bagus...tapi bukan semua orang kita boleh buat baik kan. Ada masa dia bagi tahi kat kita, so better kita cau je dari hidup dia. tenanggggg hahaha

      Delete
  3. ishhh cari pasal nmpk nya kita dok dendiam dia pi jolok sarang tebuan nampaknya..org cmni plis go away!!

    ReplyDelete
  4. Dia jeles la tu dgn Nasuha. Bo layan org gitu😎

    ReplyDelete
  5. Bila dah tua ni pun, akak tetap pelik dengan perangai sesetengah orang yang kuat mengata orang lain ni. Toksah kawan lah dengan orang macam ni. Lebih aman.

    ReplyDelete
  6. Ohhh, saya termasuk tipe tak peduli orang nak cakap apa pasal kita πŸ˜‚. Makin dia tak suka, biasanya makin saya buat hahahahaha. Biar makin panas πŸ˜„.

    Tapi kalo dah tahap toxic sangat, itulah masa di mana kita menggunakan button BLOCK di media sosial πŸ˜„

    ReplyDelete
  7. Yup.. Setuju sangat dengan cuya nie..

    ReplyDelete
  8. setuju! malas la nak layan species gitu. kita jalan terusss

    ReplyDelete