Wednesday, March 3, 2021

Puisi Aku di Status Whatsapp


Assalamualaikum, Hello Coconuts!


Cuya banyak tengok Ws biasanya..dan disitu jugalah Cuya berkarya. Acah-acah penulis puisi yang berjaya.Idea selalu datang tiba-tiba. Jadi agak rugilah kalau tak screenshot sebahagian puisi tu kan.

Selama ni Cuya tak screenshot sangat.Kalau ingat, SS la..kalau tak biar je ia berlalu.Hehe

Jom tengok sikit puisi random Cuya!







Kalau nak marah pun puisi,,power tak Cuya? HAHA

Okay itu sahaja nak share.

Korang suka puisi tak?'

Share la sikit apa korang suka buat

16 comments:

  1. Nak marah pun sempat lagi berpuisi ye Cuya hahaha 😂

    ReplyDelete
  2. alaaaa comel puisi2 tu , tapi kak pip x pandai berpuisi

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..takpe,,boleh belajar tulis sikit2 dgn pantun ke

      Delete
  3. my whatsapp status mmg tak active at all sbb rasa mcm tak ada privacy dekat sna hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe boleh setting privacy kalau nak..hehe

      Delete
  4. Rajinnya up status .. best juga baca puisis cuya

    ReplyDelete
  5. Terkejut puisi las tu. Bau nak jiwang dah kena marah. Haha

    ReplyDelete
  6. Wah genre poem cuya tak stick only on side je , selalu buat poem cinta je ni Perlian pun ada hehe

    ReplyDelete
  7. Wahhh siap tengah marah pun boleh berpuisi. Nice cuya! *Thumbs up*

    Cik TK tak pernah pun update wassap status. Ig story pun jarang. Sebab tak tahu nak update apa.

    ReplyDelete
  8. saya suka berpuisi, boleh baca nukilan saya di blog

    ReplyDelete
  9. Puisi marah tu ohsem..
    Kumpullah Cuya, mana tahu ada rezeki boleh bukukan..

    ReplyDelete