Wednesday, March 3, 2021

PEMENANG GIVEAWAY VEKTOR 2.0 BY CUYA


Assalamualaikum, Hello Coconuts. Kelapa-kelapa yang  cantik dan syomel.Hahaha

Alhamdulilah, semalam telah tamatnya  Giveaway Vektor 2.0 By Cuya. Alhamdulilah, sambutannya sangat menggalakkan. First time buat giveaway ramai yang join. Ini adalah satu pencapaian yang baik bagi Cuya.

Penyertaan telah mencecah 50 orang! Yeay~ Terima kasih Cuya ucapkan semua blogger yang sudi menyertai Giveaway seketul picisan macam Cuya. Kalau ikutkan Cuya nak bagi semua hadiah, tapi  Cuya takut tak boleh bagi komitmen yang tinggi memandangkan Cuya pun  nak masuk sem baru nanti.


Apa-apapun Cuya telah menambah hadiah , so total pemenang kita ada 5 orang! Dan semuanya akan dapat hadiah vektor. Yeayyy tepuk sikittt....hehehe

Jadi, tanpa membuang masa, mari kita lihat siapakah pemenang kita pada kali ini.


PEMENANG GIVEAWAY VEKTOR 2.0 BY CUYA



Tahniah diucapkan pada semua pemenang!!  So korang bolehlah tebus hadiah pada Cuya dengan wassap di  wasap.my/60135800776   .Sila nyatakan link blog dan no penyertaan.

Kepada yang tak menang jangan risau, insha Allah ada umur yang panjang giveaway ini akan kembali juga. Terima kasih semua kerana menjayakan giveaway Cuya. Teruskan support Cuya!!!

 Xie Xie, Arigato Gozaimase!


36 comments:

  1. Wah tahniah2 kepada yg menang...

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah kpd semua pemenang 😄
    tahniah juga cuya giveaway berjaya dgn cemerlang 💪🏼

    ReplyDelete
  3. Waaaa tahniah kepada semua pemenang! ☺️

    ReplyDelete
  4. eh ade nama kite kat situ la..alhamdulillah tak sangka ai..rojerrr dgn pantas nya haha

    ReplyDelete
  5. Wah ...tahniah kepada pemenang...:)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. tahniah kepada semua pemenang 🤗

    ReplyDelete
  7. Tahniah kpd semua pemenang...😃

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  9. Eh baru perasan menang.. Alhamdulillah thanks cuya

    ReplyDelete
  10. wahhh ramainya participants! tahniah pemenang!

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua pemenang :-)

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada semua pemenang.. kenal AD saja :)

    ReplyDelete
  13. OMGOMGOMG! Thank youuu, Cuya! <3

    ReplyDelete
  14. Tahniah buat semua pemenang!!!

    ReplyDelete
  15. terima kasih cuya. congrats to all

    ReplyDelete