Sunday, July 19, 2020

Buku Preloved Untuk Dijual


Asslamualaikum ,Hello Coconuts!

Cuya kembali....Hahaha macam lama nau tak post,semalam baru je pos. Harini Cuya nak buat posting berkenaan bisnes Cuya terkini. Cuya sekarang tengah fokus menjual buku-buku baru dan lama Cuya.
Kalau korang berminat nak tengok...hah tengok la kat bawah ni .LOL



 Ig :prelovebukubycuya


Novel Dewasa kebanyakan baru dan masih dalam balutan.

RM5 SEBUAH 


RM5 SEBUAH


RM5 SEBUAH

Novel karya Ain Maisarah RM8 sebuah
(sebab feveret Cuya,jadi harga mahal..plus buku cantik lagi tau)


 Buku awal remaja
RM4 SEBUAH




RM4 SEBUAH


Mungkin ada lagi yang Cuya nak jual...tapi..Cuya tak godek2 kot.Ingat nak jual komik juga...

pape Cuya update nanti ya.

Kalau berminat, ws Cuya http://www.wasap.my/60135800776

Adios!


13 comments:

  1. murahnyaaaa resell.. il help u promote ok !

    ReplyDelete
  2. kenapa jual buku2 Ain Maisarah tu? sayangnyaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Herm. Awalnya taknak jual...tapi bagi chance kat org lain baca..sebab kalau disimpan tu tak guna sebab saya takkan baca balik..uhuks

      Delete
  3. wah banyaknya buku. semoga dipermudahkan urusan :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. yup betul..heheh...harap2 book lovers nampak entri ni

      Delete
  5. semoga dipermudahkan urusannnya, nice info....

    ReplyDelete
  6. Ammi gi follow cuya kat IG ye. Mesti anak dara ammi suka ngan novel remaja tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la tengok2,mana tahu berminat..heheh

      Delete
  7. Ada lagi tak cuya.. Macam minat dengan a few.. hehehe

    ReplyDelete