Thursday, July 25, 2019

Bila Result UPU untuk lepasan STPM/Setaraf keluar?


Assalamualaikum.Ceritanya Cuya tengah tunggu result UPU keluar.Haiya manyak takut...
So,kalau nak tahu makluman lanjut boleh ke http://upu.moe.gov.my/web/#


Masa Cuya mohon,cuya boleh minta 8 pilihan kalau tak silap...tapi Cuya isi 5 je sebab parent taknak Cuya dapat jauh.Kiranya Cuya kalau dapat jauh,minta transfer ke Melaka jer.Hahaha...Asyik muka aku je duduk Melaka.Hahaha


Tapi semua ada hikmahnya,Cuya tahu...dengar cakap parent lagi baik.Cuya takde pilihan lain.Harap pembaca blog ni doakan yang terbaik untuk Cuya.Amin.....Berdebar-debar tunggu result.




4 comments:

  1. wish you good luck cuyaaa.. semoga dapat kursus yang diingini 🙆🏻‍♀️ all the best!

    ReplyDelete
  2. anak sedara abam kie pun pohon UPU thn ni. Semoga dia berjaya juga mcm Cuya. Aamiin...

    ReplyDelete
  3. ehh dah nak keluar rupanya result ni! sbb adik sy tgh tggu keputusan upu jugak hehe nasib baik terbaca ni tadi. thanks for sharing & good luck utk awk jugak! hehe

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...semoga berjaya dalam bidang yang diceburi...

    ReplyDelete