Wednesday, October 24, 2018

Koleksi Tebaik Tahun Conteng2 By Fadhli Hamdan



Assalamualaikum semua....Harini Cuya baru dapat parcel daripada abg Fadhli Hamdan !
Berisi apa kalau bukan buku terbarunya bertajuk  KOLEKSI TERBAIK TAHUN CONTENG2.





Sebenarnya saya dah lama mengikuti karya-karya abang Fadhli di blognya conteng2.Tapi sekarang saya tak jumpa pula blog dia.Lagipun memang sudah lama blog tu tak diupdate dia.

Okay,buku karya abang Fadhli ni memang ternyata lucu dan menghiburkan.Sejak saya tahu buku ni dikeluarkan,saya memang mempunyai impian untuk memilikinya.Alhamdulilah..dapat juga saya membaca karyanya berbentuk buku.

Buku koleksi ini sememangnya terbaik dari ladang!Karya abang Fadhli memang tidak pernah mengecewakan.Segala memori semasa kecil yang diceritakan  sungguh tepat kena pada diri saya.


Dan abang Fadhli sebenarnya idola saya.Saya bersemangat untuk melukis di blog ini kerana dia sumber inspirasi saya.Saya cukup suka dengan idea dia untuk melukis di atas kertas.



.Ni antara karya yang saya pernah up di blog.

Saya tidak lah serajin dia untuk melukis.Saya hanya melukis bila perlu.Banyak lagi yang kene saya perbaiki.Tapi abang memang idola saya!

Saya berharap abang tidak pernah penat untuk terus berkarya.

Jangan lupa dapatkan buku ini dengan abang Fadhli.
Boleh contact beliau di Ig: CONTENG2



11 comments:

Ika.S said...

Buku conteng2 tu nampak menarik. Ika taktahu pun pasal buku ni. thanks for sharing :) awak pun teruskan melukis okay? tak semua diberi bakat mcm awak.

Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/10/harry-potter-mug-ceramic-tiles.html

Dayah Sprinter said...

Menarik conteng-conteng. Kali pertama dengar.

Dayah Sprinter said...

Menarik conteng-conteng. Kali pertama dengar

ct cheery said...

Kasut tinggi Tu kenangan betul lah hehe

Cik Suerin said...

Comel lukisan Cuya..teruskan melukis tau šŸ˜Ž

Abam Kie said...

kalau tangan ni x keras memanglah nak jd pelukis gak. tp abam kie x kreatif mana.

Shahida Dzulkafli said...

Comelnya lukisan cuya.. suka tengok.. :)
Buku yang menarik ye cuya..

Fatin Syaza said...

sayangnya blog nya di tutup ke cuya?

Dunia Zumal said...

Nampak menarik karya beliau

adianiez AIDA said...

cantik lukisan cuya. terbaik.
akak x pandai langsung lukis, cuya.
takkan pernah jadik org kalau nak lukis org :) hu hu hu

Hafiza AizZawa said...

Cuya nie mst comel orgnye.. lukisan pun comel2..