Monday, October 15, 2018

Segmen Saya Nak Buku Free by Cuya



Assalamualaikum.Harini kita rajin nak buat segmen.Sambil-sambil bagi hadiah,boleh blogwalking kan.

Tapi tula..ada syaratnya neng....hehehe







  1. Copy gambar di atas dan backlink untuk di entri di blog korang.
  2. Follow blog Drawing The Words
  3. Follow ig  @_suhxj 
  4. Pilih buku yang korang nak .Free memang free tapi postage korang bayar.Ikut koranglah kalau nak buku,taknak takpe.Still boleh join. Sape cepat pilih,dia dapat (Sila nyatakan di komen dan di entri korang)
  5. Komen link entri anda di entri bawah
Ada syarat tambahan daripada sponsor
Like, follow insta dan fb


SEGMEN BERLANGSUNG DARI 15 OCT HINGGA 18 NOV

Done!Senang je....harap ada yang memeriahkan segmen ni!

Hadiah untuk pemenang Random adalah sebuah buku Zine. A Gift For D'Cleft.Hanya seorang pemenang bagi zine ni.

Yang atas ni free postage ya






Klik link atas untuk lihat buku yang lain.

 Untuk hadiah lain,nanti korang boleh pilih buku diatas ya!Buku preloved jee....Pilih lah banyak mana!Sape cepat dia dapat...tapi ingat...postage korang bayar! Muahahahahaha *gelak syaiton*   Kejam ke kejam? Sorrylah,sis tak cukup bajet nak bayar postage..harap memahami..hehehe.Tolong sis clear kan buku sis eh.


Semenanjung
1-2 buku postage RM8
3-4 buku postage RM10
4-5 buku postage RM13

SS

1-2 buku RM13
3-4 buku postage RM15
4-5 buku postage RM18

Okay ni roughly je eh,kalau ada baki saya pulang kan tau.



P/s:Kalau sambutan meriah kita akan tambah hadiah buku atau jam.Yang pasti free postage punya..kekeke

Nanti saya akan upload close-up buku2 tu..sori gambar atas  tak berkualiti.
buku2 lain akan dimasukkan dalam senarai,dan ada sebahagian daripada buku diatas akan bertukar tajuk baru.



46 comments:

Warisan Petani said...

Mudah2an meriah sambutannya

Warisan Petani said...

Mudah2an meriah sambutannya

Mia Liana said...

joinnnn

http://www.mialiana.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

Mrs Liez said...

salam perkenalan dari kak liez..

Umie Balqis Batrisyia said...

https://umienurpu3.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

Mrs Pip said...

all the best cuya.

Delimasari said...

akak join
https://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nal-buku-free-by-cuya.html

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Oo bookmarks dulu.nnti nk join

miya amira said...

Miya join juga. Nak buku Meremang and Janji Anak Yatim

Misya (Aimi Syahirah) said...

http://www.aimisyahirah.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

Cuya said...


@DELIMASARI
https://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

aienie NKA said...

Aien join k cuya~ :)

https://aienienka.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

Azlinda Azman said...

good luck :)

Fatin Syaza said...

Done! Syaza dah pilih bukunya dan noted postage bayar sendiri ahahahaha.. tq atas jemputan sorry lambat~ :)

https://www.vitaminsyaza.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

Shikin Razali said...

Assalamualaikum, akak datang join dan support awak..

https://www.shikinrazali.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

ct cheery said...

Hi awk...sy join. Sy berminat dgn buku:-
1. Masih setia (Aisya Sofia)

2. Mere (tajuk, Nama penulis tak jelas)

https://ctcheery87.blogspot.com/2018/10/segment-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

JAMIL HASHIM said...

join

https://jm2u.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

follow : https://belogsjm.blogspot.com/

Ct Roxalynna NH said...

Seketul Cik Roxa tumpang lalu =)

https://cikroxa.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

Nur Izatie said...

join :)

https://z3tty.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

Shahida Dzulkafli said...

Kak Sha joint
https://kasihkuamani.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

As Samsudin said...

As join :)

https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

miya amira said...

Tertinggal link pulak hari tuuu. aiyoo.. hahaha

https://sigadisberkacamata.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

sofie adie said...

all the best anjurkan segmen! semoga dipermudahkan urusan! >_<

ejulz said...

Assalam. Ejulz join :)

https://ejulz.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

azman Arsad said...

saya join
https://jom-santai-aje.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

Radhia Razali said...

saya join

https://penselduabee.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

Noor Akma said...

Join... :)

http://www.huhahuhajerr.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

Safeni Feni said...

Kak feni Join.

https://www.safenifeni.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

this ni3za said...

Wahhhh...Menarik nih.. =)

Atiah said...

Joinnn

https://chea94.blogspot.com/2018/10/hi-dah-lama-tak-join-segmen-ni.html

Cik Tie said...

Gud luck

Nisa Greennnpanda said...

Assalam & hye!

Saya join ye, dan saya dah follow blog, FB & IG juga.
Link: https://greennnpanda88contest.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

Buku2 yang diminati:
1. Manikam Kalbu - Faisal Tehrani
2. Meremang - Ninie Othman

Nieyla Nadia said...

Sorry dear...lambat join..

https://seindahcerita.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

ain.ya.nun. said...

Salam,

Nai join:

https://dakpink.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

Saya nak buku:

MARIA / DI ATAS SAJADAH CINTA / PLATUN HARIMAU

Terima kasih (=

Abam Kie said...

As salam, Cuya. Abam Kie joins your GA... Ada novek BI ke? Ingat nak baca novel BI kalau menang. Jika x ada, Abam Kie pilih novel Oh! London. Apa2 tajuk pun OK asalkan sesuai untuk bekas Hero Remaja 1993 ni. Thanks!

http://www.zukidin.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

Zafirah Nazri said...

https://zafirahnazri.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

dsbbkan rambang mata, saya rasa random je lah cuya bg kalau sy terpilih. hehe

At-Tarmizi said...

saya join =)

https://at-tarmizi.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

At-Tarmizi said...

saya join =)

https://at-tarmizi.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

Mija said...

Hai cuya.. Saya join yerr

https://mijablur.com/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya/

Nak buku Budak Hostel Otaknya Sewel.

SITI AWADAH said...

selamat berjaya semua... saya datang singgah dan follow .. jemput ke blog saya www.sishawa.com

adianiez AIDA said...

cuya...
tq for landing kat blog akak ye.
good luck for this giveaway.

adianiez AIDA said...

done folo blog cuya ni :)

Dunia Zumal said...

Zumal pun join juga tau
https://www.duniazumal.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

sayidah napisah said...

tiga2 link ni bila klik.. not found le. kenapa ye? tak boleh nak follow hehehe.

Fb CZP : facebook.com/cactuszinepublication
Fb Ct : facebook.com/roxalynne
Ig Ct : instagram.com/roxalynne

sayidah napisah said...

joinn :D

nak novel akukah juwita hehehe

sayidah napisah said...

eh lupa nak bg link penyertaan hehehe

http://www.sayidahnapisah.com/2018/11/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html