Monday, October 15, 2018

Segmen Saya Nak Buku Free by Cuya (TAMAT)



Assalamualaikum.Harini kita rajin nak buat segmen.Sambil-sambil bagi hadiah,boleh blogwalking kan.

Tapi tula..ada syaratnya neng....hehehe







  1. Copy gambar di atas dan backlink untuk di entri di blog korang.
  2. Follow blog Drawing The Words
  3. Follow ig  @_suhxj 
  4. Pilih buku yang korang nak .Free memang free tapi postage korang bayar.Ikut koranglah kalau nak buku,taknak takpe.Still boleh join. Sape cepat pilih,dia dapat (Sila nyatakan di komen dan di entri korang)
  5. Komen link entri anda di entri bawah
Ada syarat tambahan daripada sponsor
Like, follow insta dan fb


SEGMEN BERLANGSUNG DARI 15 OCT HINGGA 18 NOV

Done!Senang je....harap ada yang memeriahkan segmen ni!

Hadiah untuk pemenang Random adalah sebuah buku Zine. A Gift For D'Cleft.Hanya seorang pemenang bagi zine ni.

Yang atas ni free postage ya






Klik link atas untuk lihat buku yang lain.

 Untuk hadiah lain,nanti korang boleh pilih buku diatas ya!Buku preloved jee....Pilih lah banyak mana!Sape cepat dia dapat...tapi ingat...postage korang bayar! Muahahahahaha *gelak syaiton*   Kejam ke kejam? Sorrylah,sis tak cukup bajet nak bayar postage..harap memahami..hehehe.Tolong sis clear kan buku sis eh.


Semenanjung
1-2 buku postage RM8
3-4 buku postage RM10
4-5 buku postage RM13

SS

1-2 buku RM13
3-4 buku postage RM15
4-5 buku postage RM18

Okay ni roughly je eh,kalau ada baki saya pulang kan tau.



P/s:Kalau sambutan meriah kita akan tambah hadiah buku atau jam.Yang pasti free postage punya..kekeke

Nanti saya akan upload close-up buku2 tu..sori gambar atas  tak berkualiti.
buku2 lain akan dimasukkan dalam senarai,dan ada sebahagian daripada buku diatas akan bertukar tajuk baru.



47 comments:

  1. joinnnn

    http://www.mialiana.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan dari kak liez..

    ReplyDelete
  3. https://umienurpu3.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  4. akak join
    https://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nal-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  5. Miya join juga. Nak buku Meremang and Janji Anak Yatim

    ReplyDelete
  6. http://www.aimisyahirah.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete

  7. @DELIMASARI
    https://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  8. Aien join k cuya~ :)

    https://aienienka.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  9. Done! Syaza dah pilih bukunya dan noted postage bayar sendiri ahahahaha.. tq atas jemputan sorry lambat~ :)

    https://www.vitaminsyaza.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, akak datang join dan support awak..

    https://www.shikinrazali.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  11. Hi awk...sy join. Sy berminat dgn buku:-
    1. Masih setia (Aisya Sofia)

    2. Mere (tajuk, Nama penulis tak jelas)

    https://ctcheery87.blogspot.com/2018/10/segment-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  12. join

    https://jm2u.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    follow : https://belogsjm.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Seketul Cik Roxa tumpang lalu =)

    https://cikroxa.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  14. join :)

    https://z3tty.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  15. Kak Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  16. As join :)

    https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  17. Tertinggal link pulak hari tuuu. aiyoo.. hahaha

    https://sigadisberkacamata.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  18. all the best anjurkan segmen! semoga dipermudahkan urusan! >_<

    ReplyDelete
  19. Assalam. Ejulz join :)

    https://ejulz.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  20. saya join
    https://jom-santai-aje.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  21. saya join

    https://penselduabee.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  22. Join... :)

    http://www.huhahuhajerr.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  23. Kak feni Join.

    https://www.safenifeni.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  24. Joinnn

    https://chea94.blogspot.com/2018/10/hi-dah-lama-tak-join-segmen-ni.html

    ReplyDelete
  25. Assalam & hye!

    Saya join ye, dan saya dah follow blog, FB & IG juga.
    Link: https://greennnpanda88contest.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    Buku2 yang diminati:
    1. Manikam Kalbu - Faisal Tehrani
    2. Meremang - Ninie Othman

    ReplyDelete
  26. Sorry dear...lambat join..

    https://seindahcerita.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  27. Salam,

    Nai join:

    https://dakpink.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    Saya nak buku:

    MARIA / DI ATAS SAJADAH CINTA / PLATUN HARIMAU

    Terima kasih (=

    ReplyDelete
  28. As salam, Cuya. Abam Kie joins your GA... Ada novek BI ke? Ingat nak baca novel BI kalau menang. Jika x ada, Abam Kie pilih novel Oh! London. Apa2 tajuk pun OK asalkan sesuai untuk bekas Hero Remaja 1993 ni. Thanks!

    http://www.zukidin.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  29. https://zafirahnazri.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    dsbbkan rambang mata, saya rasa random je lah cuya bg kalau sy terpilih. hehe

    ReplyDelete
  30. saya join =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  31. saya join =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  32. Hai cuya.. Saya join yerr

    https://mijablur.com/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya/

    Nak buku Budak Hostel Otaknya Sewel.

    ReplyDelete
  33. selamat berjaya semua... saya datang singgah dan follow .. jemput ke blog saya www.sishawa.com

    ReplyDelete
  34. cuya...
    tq for landing kat blog akak ye.
    good luck for this giveaway.

    ReplyDelete
  35. Zumal pun join juga tau
    https://www.duniazumal.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  36. tiga2 link ni bila klik.. not found le. kenapa ye? tak boleh nak follow hehehe.

    Fb CZP : facebook.com/cactuszinepublication
    Fb Ct : facebook.com/roxalynne
    Ig Ct : instagram.com/roxalynne

    ReplyDelete
  37. joinn :D

    nak novel akukah juwita hehehe

    ReplyDelete
  38. eh lupa nak bg link penyertaan hehehe

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/11/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete