Thursday, November 1, 2018

BELI BUKU RM25 UNTUK 30 NOVEL.


Hai semua.Lama tak pos entri.Hari ni seketul Cuya nak berkongsi cerita...

Ceritanya,Cuya saja merayau kat blog kak Sha ,nampak pula Jemari Seni tengah buat promo blind date untuk buku2 dia.RM25 UNTUK 30 NOVEL DIBERI SECARA RAWAK!

Postage pun RM25.

Kira total RM50 la...tapi still menjimatkan! Ayah kata...apa kau beli ni?Buku tak datang kan faedah.Then seketul Cuya pun membalas

"Ini demi pelaburan nasuha untuk akan datang! " Hahaha Entah ya entah tidak aku ni.

Oleh itu,saya nak berkongsikan gambar untuk tatapan pembaca sekalian.Sebahagian besar buku di bawah sama dengan apa yang saya dapat.Ini bukan gambar saya,ni copy je daripada FB.












Berminat untuk beli?PM no di atas.
PROMO SEHINGGA 11/11/18


6 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. Cuya beli ye?? Selamat membaca..

Tiara Sapphire said...

borong sakan ni mau tak terkejut ayah awak..haha

Mimi Azirah said...

Kalau akak pun aak beli okey.. Terlebih jinat dan murah pulak tuh

Mrs Pip said...

wah... seronoknya borong buku banyak2 kan...

Hafiza AizZawa said...

berbaloinye.. selamat membaca..

Cik Fiza Comel said...

Banyaknya bukuuuu. Nak satuuu =P