Followers

Sunday, March 3, 2024

Barbie Makeup Challenge

@nacuyaa

Harini Barbie Makeup Challenge by @BettyBeautyLive . I m using couple set pallet for the eyeshadows. Oraite tak oraite? #makeuptransiti#barbiemakeuplook #barbietransformation #makeupchallenge

♬ original sound - La Cuenta Millennnial✨


Assalamualaikum, Hello Coconuts. Baru- baru ni Cuya join challenge Barbie Makeup Looks di Tiktok. Saja2 mencuba.



Pakai eyeshadow Couple Set brand KEVIN & COCO


Apa guna pallete eyeshadow banyak2 kalau tak makeup XD


Pakai skarf Barbie daripada brand Kotex je. Hahhaha



Sekian sahaja daripada Cuya khas untuk pembaca yang rindukan Cuya. Hahaha





24 comments:

  1. Bagus ada confident yang tinggi ... Org lelaki tak tau nak comment apa kalau entry macam ni hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya setuju, saya sendiri pun tak tahu nak komen sebab saya tak pandai make up.. hehehe.

      Delete
    2. takpe ni kira dah komen la ni..mashehh XD

      Delete
  2. cantiknyeee barbie makeup looks! as always, sis cuya punya transitions selalu on point !! :3

    ReplyDelete
  3. comei je..rajin & minat..jadi je kan...

    ReplyDelete
  4. Tahniah, anda tersenarai sebagai pemenang segmen "Pencarian Bloglist Blog Sharhanah". Blog anda telah dipautkan ke dalam bloglist saya. Semoga ukhwah kita sesama blogger akan berpanjangan sampai bila-bilaπŸ’

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh terima kasih! InsyAllah moga2 ya :D

      Delete
  5. comel . cantik juga makeup looks babrie ni , CCL tak pandai laa nak blend eyeshadow banyak-banyak warna ni , tak da confident sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makasihh ... CUya pon buat semata utk video je.. hehe

      Delete
  6. tang tudung pink tu terbayang cikgu2 zaman dulu...pakai scarf cover depan belakang nampak rambut

    ReplyDelete
  7. kalau boleh tag kat sini sy tag margot robbie
    😁✌️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah bertuahnya kalau dia tengok.. heehe

      Delete
  8. pandainya buat video transition. akak dah tua-tua ni pun tak pandai mekap mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. CUya pon tk pandai.. pandai bedal je HAHA

      Delete
  9. pandai cuya bermain dgn warna, comel

    ReplyDelete
  10. Bawah sekali tu gaya Red Queen buat mulut macam tu. Kalau pergi birthday party pun sesuai kot make up gini....

    ReplyDelete
  11. πŸ˜„πŸ˜„ sukaaa selalu kalo liat cuya dah buat short video macam ni πŸ‘. Ya laah betul, kalo palette dah beraneka warna, harus lah di pakai semua kan πŸ˜„

    ReplyDelete