Followers

Friday, September 29, 2023

Cerito Hari Den




Seri Menanti, Negeri Sembilan.



Minta maaf tak dapat BW sebab post pakai fon je, sebab ada di kampung.

28 comments:

  1. Selamat menikmati cuti nya, saya pun pos pakai hp aja😀

    ReplyDelete
  2. Terer ni boleh melukis kat phone je! Komik yg menghiburkan. Part mak marah beli jajan tapi lepastu mintak sikit tu macam sama dgn saya jugak bila anak2 balik dari kedai beli jajan hihi.

    ReplyDelete
  3. Hahahahaha lucuuuu lah gambar cuya buat nih 😄👍🏿. Langsung membayangkan wajah cuya saat lihat gambarnya. Rasanya bakat terselubung untuk buat cerita bergambar yaa 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. Main conteng-conteng saja ni, isi masa lapang >_<

      Delete
  4. kreatifnya lah cuya ni..siap kartun komik...

    ReplyDelete
  5. Jadikkkk..satu entri! 👏✅

    ReplyDelete