Friday, January 8, 2021

Keputusan Pemenang 'Digital Arts Giveaway'


Assalamualaikum ,Hello Coconuts! Excited tak tengok tajuk dekat atas tu?

Hah...Masa yang ditunggu-tunggu akhir sampai juga. First of all, Cuya nak minta maaf sebab lambat announce, walaupun lambat beberapa hari serba salah juga rasa.Heheh

Sebelum Cuya umumkan pemenang, ingin Cuya maklumkan sekali lagi bahawa undian dicabut secara manual oleh ibunda Cuya yang tercinta. Jadi takde bias okay? Cuya tak pilih pemenang supaya bagi adil.
Dan Cuya minta maaf Cuya tak buat video cabutan undi sebab Cuya suruh ibu cabut undi malam-malam lepas kehadiran tetamu kami masa tu. 


Terima kasih kepada semua yang dah support Cuya! Tanpa anda,blog saya pasti kesepian.heheh

ANDA SPORTING,ANDA DAEBAK!

Mari kita teruskan agenda kita pada malam ini,


Ini dia..kotak undian!


Dah ready nak tahu pemenang????










ANDA



























SUDAH





























BERSEDIA???



































DRUMROLL PLEASEEEEEE





DOMDOMDOMMM






PEMENANG PERTAMA:





PEMENANG TEMPAT KEDUA:




PEMENANG TEMPAT KETIGA:






TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG!


Yang tak menang jangan sedih, akan ada lebih rezeki di masa akan datang. Sebelum ibu cabut undi,ibu dah baca doa khas , so siapa menang ni memang selayak layaknya menang. Ini lah rezeki yang Allah berikan pada mereka.

Korang jangan sedih,sebab akan datang, Cuya pasti akan buat giveaway macam ni lagi.Insha Allah kalau umur panjang..heheh



Pemenang boleh Ws Cuya di  www.wasap.my/60135800776

Berikan Cuya ,

Nama:
Link:
Pemenang no:



Baik,sehingga bertemu lagi!! Tahniah dan tahniah! 💖💖💖 Cuya loves youuu







19 comments:

  1. Alhamdulillah akhirnya sudah ada pemenang. yeay! tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah kpd semua yg bertuah!! Eh, kakmim pun antara yg bertuah tu rupanya!! Alhamdulillah... x sangka plak... thank you sis cuya!! thank you mama cuya!! rezeki awal tahun 2021... tq tq :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah Tahniah kepada semua pemenang.. Thank you juga kpd penganjur ^^

    ReplyDelete
  4. Tahniah kpd yg menang 👏👏👏

    ReplyDelete
  5. Wahh tahniah kepada semua pemenang!!

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, terima kasih cuya :)
    Tahniah pemenang yg lain :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang... next round jomssss join lagi...

    ReplyDelete