Followers

Tuesday, December 8, 2020

Senarai Peserta Digital Arts Giveaway


Assalamualaikum, Hello Coconuts!

Korang dah join belum Digital Arts Giveaway by Cuya?






Kalau belum join, join sekarang tau! Klik je gambar atas ni.

Nahh...Harini Cuya nak update senarai peserta.Alhamdulilah penyertaan sangat memberansangkan .



1) Ema| Memoir (1 undi)
2)Muhammad Naim Abdullah   (5 undi)
3)Rabiahtul Adawiyah   (5 undi)
4) Bola Katok   (1 undi)
5) Shida Radzuan  (5 undi)
6)Ayu.ju (5 undi)
7) Sophea  (KIV)
8)Ct Cheery (5 undi)
9) Atie Zieya ( 5 undi)
10) Ziana Eunos ( 5 undi)
11) Faiq Najmi ( 5 undi)
12) Aiman Salleh ( 5 undi)
13) Kakmim ( 5 undi)
14) Mia Liana (5 undi)
15) Cik TK ( 5 undi)
16) Yanie Yusuf (KIV)
17) AnakDenesor ( 5 undi)
18) Mell (5 undi)
19) Rasyidahshere ( 5 undi)
20) Farah ( 5 undi)
21) Mummy_ayu ( 5 undi)
23)Nina Mads (4 undi)
24. Shikin Razali (5 undi)
25.Safirul Amar ( 5 undi)
26. Shuhaida (4 undi)
27.adianiez AIDA (1 undi)
28. At-Tarmizi (KIV)
29. aimanhanis (5 undi)
30. Aini (5 undi)
31. Tiara Sapphire ( 2 undi)
32. Dila Faizal (5 undi)\
33. Farhana Jafri ( 5 undi)
34. mamapp (5 undi)
35. Abam Kie ( 5 undi)
36. Cik Suerin ( 2 undi)
37. AKU SANG LAGENDA ( 5undi)

*KIV-Keep in View

Mana2 yang KIV tu maknanya Cuya tak pasti berapa banyak undi dia dapat.Sebab mungkin Cuya tak dapat detect dia follow ig Cuya atau peserta belum update lagi.

Cuya agak strict ya bab follow2 ni. Sebab kalau tak kira tak adil kalau orang lain follow baru dapat cabutan,kita yang tak follow dapat extra cabutan lak kan.

So,sesiapa yang KIV tu Cuya ada tinggalkan komen,Cuya harap adalah respon daripada diorang.:)

So,jomlah blogwalking ke blog2 di atas.Boleh cari kawan baru.

Apa-apapon Cuya ucapkan selamat maju jaya!

13 comments:

  1. wah ramai peserta..good luck semua

    ReplyDelete
  2. tq cuya for the invitation.
    now aida dtg utk join la ni :)

    ReplyDelete
  3. 𝖱𝖺𝗆𝖺𝗂 𝗒𝗀 π—ƒπ—ˆπ—‚π—‡. π–¦π—ˆπ—ˆπ–½ π—…π—Žπ–Όπ—„ π—π—ˆ 𝖺𝗅𝗅 π—ˆπ–Ώ π—Žπ—Œ! πŸ₯°

    ReplyDelete
  4. Yay..cheq no.36 dengan 2 undi 🎈

    ReplyDelete
  5. No. 38... 5 undi Cuya... semua dah followed and subscribed... hehehehe...

    ReplyDelete
  6. No 15 sini!!! Hehe meriah ni cuya!!

    ReplyDelete