Thursday, April 18, 2019

Menang Contest di FB (Novel)

Assalamualaikum semua.I am super excited sebab a few days ago i received parcel from satu penerbitan bernama Love Novel.Parcel ni memang Cuya lama dah tunggu.Hadiah sempena kemenangan contest yang berlangsung di fb.Syaratnya kita kene share banyak kali untuk menang share terbanyak.Dan Cuya berjaya mendapat antara top 5.Masa tu macam tak percaya tapi akhirnya usaha Cuya terbalas juga.Gigih wei Cuya duk 'share' je keje.

Cuya dapat PAKEJ SILATURAHIM
Banyak betul novel dia bagi.Alhamdulilah rezeki..

Dan sebenarnya Cuya terima 2 parcels dalam hari yang sama.

Lagi satu hadiah buah tangan kawan baik Cuya,Liza.
Terima kasih Liza sebab baik hati sangat bagi hadiah ni.Aku akan save nama kau dalam blog ni.Ni kawan sama belajar diploma.
Rindu kau!



P.s-Bila lah Cuya akan mula membaca semua novel2 Cuya?



7 comments:

  1. inshaAllah kena mula jugak satu hari. bila dah mula tu pasti takkan berhenti dah baca novel. hehehe

    ReplyDelete
  2. Bestnya Cuya menang novel. Tahniah cuya

    ReplyDelete
  3. bestnya cuya <3

    ika datang singgah https://ikashoid.blogspot.com/2019/04/book-review-bougainvillea-by-packy.html

    ReplyDelete
  4. Byk betul hadiahnya tutahniah

    ReplyDelete