Wednesday, November 23, 2011

Contest Klik and like fanpage!







Photobucket



1. Buat Tajuk Entry Korang Contest Klik Dan Like Fan Page
2. Copy banner kat atas tu lepas tu backlink ke sini semula atau korang copy je code yang diberi tu ok.
3. Klik Amira & Follow blog Photography Blog
4. Tag kan 3 orang kawan korang dan pastikan dorang tahu untuk memeriahkan contest nad buat ni.^_*

Tag
Kak nisa
nona
kak syakila




2 comments:

  1. Salam n thanks sudi join contest dari nad ni..wish u gud luck..nad ada update nama peserta dan ada sponsor baru..jom tengok ye..

    new entry ::
    Senarai Nama Peserta
    Senarai Hadiah Untuk Pemenang
    Duit Says.My Dah masuk..
    Randy Pangalila Follow Miss Nadya

    ReplyDelete
  2. congrats dear..
    awk mnang~!!
    http://www.nornadiah.com/2012/01/senarai-blogger-bertuah-untuk-contest.html

    ReplyDelete