Monday, October 10, 2011

Nak Doodle?








Salam semua,hari ni saya ada lukis something.Ala2 doodle guna paint so tak berapa nak cantik,nak mintak pendapat.Patut tak saya ada kan GA dan beri doodle kepada pemenang?Siapa setuju boleh komen dekat entri ni tau!Contoh doodle!







Guna freehand ok :] [Kalau nak cakap au!]
Papepun saya akan cuba smooth kan lukisan ni..biar kemas sikit..tpi lo macam ni je korang rasa

Ok tak?

Korang3,saya pun tahu lukis guna pencil atas kertas.Kalau saya amsukkan dalam komputer pun kira doodlelah eh?Macam dekat sayanya header :]

Kalau rajin,korang pergilah jelajah entri di blog saya ni.Ada banyak saya lukis



11 comments:

  1. ok , but ape kate smooth kan lagi ok ?

    ReplyDelete
  2. rasa okay kot..cantik pe..cute sangat...buat la GA nanti kita join and kasi kitaa menang tau...hahahah...kita pun nak wat GA..leh awak sponsor doodle ni..nak tanya actually doodle ni maksud apa...

    ReplyDelete
  3. Natasya : :D

    mirahashime:ok i'll try

    shahdiana:ahah ok jugak tu.Doodle tu kartun tulah.Kartun yang kita buat tu kira doodlelah.Doodle guna mouse

    ReplyDelete
  4. boleh..cute gak nie, dh la gune Paint aje, bkn Photoshop..hehe.. wat la GA.. sy nk join.. ^_^

    ReplyDelete
  5. anjurkan cepat2. pastikan kami yg omen ka cni dpt doodle tau sbb sudi comment :3 hehehee :B

    ReplyDelete
  6. nak2..yg dekat header tu pon cute jugakk

    ReplyDelete
  7. cantik.. apa salahnhya cuba buat ga, kn?

    ReplyDelete
  8. sangat menarik, terima kasih

    ReplyDelete