Followers

Wednesday, March 8, 2023

Pemenang Segmen Pencarian Model Lukisan Digital By Cuya

Assalamualaikum, Hello Coconuts!


Sebelum Cuya umumkan pemenang, Cuya nak minta maaf sebab tangguh pengumuman ni. Banyak benda yang terjadi dalam masa terdekat.

Dan sebenarnya Cuya nak ingatkan peserta-peserta segmen Cuya yang belum pm gambar untuk dilukis, boleh lah ws Cuya ya.


Baik, jom ke agenda utama kita.

















Tahniah kepada akak SA! Boleh la ws Cuya ya.

PEMENANG PERLU CONTACT CUYA DALAM TEMPOH SEMINGGU LEPAS TARIKH HARINI
KELEWATAN PEMENANG AKAN MENYEBABKAN PEMILIHAN PEMENANG BARU.

Sekian saja, terima kasih semua yang join. Akan datang inshaAllah ada lagi rezeki untuk korang join GA macam ni. Terima kasih semua sebab support Cuya!



18 comments:

  1. Tahniahhh!comel nya templat blog baru cuya ni ye.

    ReplyDelete
  2. tahniah SA!!!👍👍👍

    ReplyDelete
  3. Ya allah x perasan plak pengumuman ni..akak sibuk betul..nasib ternampak update PH tadi...akak dah whatsaap Cuya ye..nanti inform apa yang akak perlu buat...tq Cuya

    ReplyDelete
  4. BTW sy x bg lagi gmbr kat cuya. sempat ke idok ni?🤭

    ReplyDelete
  5. Tahniah SA.. Terima kasih cuya anjurkan Giveaway ini

    ReplyDelete
  6. tahniah kaka SA ada ternampak dia buat post aritu

    ReplyDelete