Thursday, October 20, 2022

Pemenang Giveaway Contengan Cuya


Assalamualaikum Coconuts!

Alhamdulilah, semalam tamat sudah giveaway Cuya yang berlansung daripada 5 Oktober hingga 19 Oktober. Baru sahaja tadi, ibu Cuya dah buat cabutan bertuah untuk pemenang2 GA .
Mari kita lihat siapakah gerangan yang bertuah ituuuuu


Hadiah Lukisan Digital  

Pemenang pertama 
Dapat dua lukisan ( Boleh pilih mana2 jenis lukisan yang diminati)



Pemenang kedua & ketiga
Dapat satu lukisan ( Boleh pilih mana2 jenis lukisan yang diminati)




Saguhati x 2
Dapat satu lukisan garisan




TAHNIAHHH!!!

Pemenang bolehlah contact Cuya di no ws


Sila sertakan butiran seperti :

Link entri GA-
Pemenang yang ke -


Yang tak menang jangan sedih, inshAllah akan datang Cuya akan buat juga GA versi yang sama. Kita beri peluang kepada semua orang.

Terima kasih sejuta lemon kepada semua yang sertai!
Jumpa lagi di GA yang akan datang ya!
Jangan pernah bosan join GA Cuya <3




18 comments:

  1. Tahniah semua yg menang lukisan Cuya 🌸 Bestnya sedih tak dapat join GA sebab blogspot tak kasi

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Menang.. Tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang yang bertuah..

    ReplyDelete
  4. hehe thanks pilih kita sebagai pemenang

    ReplyDelete
  5. alhamdulilah tersenarai antara pemenang. sgt suka!😍😍😍😍

    ReplyDelete
  6. done follow awak... follow me back please. baru baca, nanti ada lagi giveaway content bg tau tau... saya InsyaAllah pertengahan bulan ni atau hujung bulan ni nak buat jugak. gi kat blog saya yea di https://penulisanyus.blogspot.com/

    ReplyDelete