Sunday, October 3, 2021

Comics Hauls Untuk Kali Berapa Tah

Assalamualaikum, Hello Coconuts 🥥!

How are you? Semua okay ke tu?
Harini line telefon dekat rumah Cuya dah rosak, wifi pon tak boleh on. Nampaknya kena guna data yang ada la..haiyaa

Papepon itu bukan tujuan asal Cuya buat entri. Macam di tajuk, Cuya nak update hauls buku bulan2 lepas. Hahah Nampak nau dah lama tak update. Ku biar blogku digantung sepi...ada lagi ke orang nak lawat ek? Saya redha...hahahahaha



So...ni dia hauls komik yang lepas2....Bila nak baca??

Sejujurnya...SAYA TAK TAHUUUU..HAHAHHA
Okaylah, ada yang dah baca, baru beberapa buah....ngeh3

Semalam Cuya post dekat ig story arts Cuya pasal hauls komik ni....nak tauu Gempakstarz balas apa??



Amboii..pandai gempakstarz pancing kita suruh beli lagi...hahahahhha...buat masa sekarang Cuya stop dulu beli, beli benda lain dulu hehhe



Okay sampai sini saja...chao amigos!!













4 comments: