Sunday, October 25, 2020

Beli Kotex Dapat Free Set Berus Mekap




Assalamualaikum,Hello Coconuts. Harini Cuya dan ayah pergi ke Fresco.Awal pagi dah kejut sebab suruh Cuya teman ayah gi shopping. Disebabkan Cuya pon ada barang nak beli, Cuya pon ikutlah ayah.

Cuya dah siapkan senarai barang2 dapur untuk beli. Dengan barang kunyah2 tak boleh tinggal.kekeke
So antara barang yang Cuya beli adalah tuala wanita berjenama Kotex.Cuya memang biasa dengan jenama ni.Tadi duk pilih2 gak jenama lain,tapi Cuya tertarik dengan Kotex sebab ......


ada FREE GIFT!! Hahahaha.. tu je tujuan dia sebenarnya. XD



Cuya beli yang ni.






'Tadaaa...Hadiah percuma dia... Cuya pantang dengar percuma2 ni.HAHAHA
Mula2, Cuya ingatkan dapat Brush satu je.Rupanya....






Dapat set brush sekali beg la!!

Ada tiga warna tau.Alhamdulilah Cuya memang dah terpilih pink,my favourite!

Maka bertambahlah koleksi brush Cuya.Ngeh3.

Tu je nak cite...HAHAH


Adios Amigos!

41 comments:

  1. Kita sama lah, saya beli sebab nak free gift tu jugak ! HAHAHA

    ReplyDelete
  2. Aahhhh, kenapa Aien baca setelah daku membeli Libresss. Nak jugak set warna pink itu.... T^T

    ReplyDelete
  3. Tona merah jambu yang cantik.

    ReplyDelete
  4. free gift to so cute! pinky lagiiii

    ReplyDelete
  5. Tempat uncle takde Fresco lagi....

    ReplyDelete
  6. haha..sabo je lah..kalau akak selalu kureng sikit klu dpt free gift ni. bkn eksen. tpi klu brg tu akak dh ada kat rumah, akak malaih nak tmbh lagi koleksi..semak..lemari kecik, x de tmpt nak letak..

    ReplyDelete
  7. Haha cik tk pun pantang tengok yang ada free gift ni. Macam librese pun selalu ada free gift

    ReplyDelete
  8. Samaaaa.. beli sebabtu jugakkkk.. kaler biruuu. hihi... bg mak dah

    ReplyDelete
  9. Suka betul bila beli dapat barang free.. kikiki..

    ReplyDelete
  10. eh kenapa free gift dia best pulak niiii!

    ReplyDelete
  11. menariknya free gift tu... pasni nk carik jugak lah.. tp kotex mmg selalu ada free gift kan?

    ReplyDelete
  12. Perghhh bestnyaa kak Cuya!! Nak beli jugak lah kotex *walaupun actually team libresss* hahaha :3

    ReplyDelete
  13. Menarik lah! boleh cari jugak lah..tq cuya!

    ReplyDelete
  14. Cantiknya makeup brush tu cuya :) hee warna pink lagi hee

    ReplyDelete
  15. Dapat juga.. camna nak tau berus dia halal ke tidak? Penulis tahu tak material berus dia apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas tengok https://www.vanillakismis.my/cara-bezakan-berus-mekap-guna-bulu-sintetik-dengan-bulu-binatang-termasuk-khinzir/

      saya tengok berus Kotex ni mcm berus sintetik..sebb ciri2 dia ada macam dalam blog tu

      Delete
  16. Waa..menarik ni cuya..dapat free gift brush gini. Suka laa kan kite ni kalo dapat brg free..lagi2 kalo yang kte suka 😊

    ReplyDelete
  17. Sy pun akan beli kalau dapat free gift comel macam ni. pink pulak tu kan fav colour.

    ReplyDelete
  18. Bestnya dapat free gift comel! Kalau akak pun excited ... pink lagi!

    ReplyDelete