Tuesday, May 8, 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa


13 April - 13 May 2018.


ayam berkokok di tepi jalan,
sambil ketawa dia mengawan,
ayuh semua rakan-rakan,
kita join GA menawan.

*lain macam betul pantun aku kat atas ni XD. hentam sajalah labu~

Komen tentang Blog Siqa


Bila dia bicara tentang buku,
aku kagum tak menentu,
buku juga cintaku,
buat kau aku bersatu.


blognya lembut dan manis,
semanis bloggernya,
jangan sorang pun pandang sinis,
dia hebat berbicara.


Korang faham ke pantun aku ni?kalau tak faham,pura2 faham la ya...






goodluck semua!













8 comments:

  1. OMG!! Nasuha! You made my day <3 Suka dengan pantun Suha tau, Ada bakat berpantun rupanya. Hihi.

    Thank you join giveaway Siqah. Good luck tau! :)

    ReplyDelete
  2. Alahai comelnya..semoga bertuah ye. Saya pun join jugak :)

    ReplyDelete
  3. good luck! done follow here. no 326. tq

    ReplyDelete
  4. Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  6. Good luck ye... CM singgah dr GA yang sama :)
    | CM si penulis blog |
    Follow #331

    ReplyDelete
  7. Saya singgah dari GA yang sama. Good luck ya :)

    Btw, so nice the pantun :D

    ReplyDelete
  8. Semoga awak berjaya dan salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete