Wednesday, November 18, 2020

Giveaway daripada Imperfect Channel


Assalamualaikum,Hello Coconuts!

Harini macam biasa ada kelas,tapi Cuya masuk lambat sebab ada tetamu khas datang untuk hantar hadiah giveaaway pada Cuya. Masuk kelas lambat pun muka selamba...siap kena puji ngan Cikgu sebab Cuya banyak tanya dalam kelas. 

Yelah nak tebus kesalahan kan...kekekkee🤣

So, citenya...Cuya join giveaway dekat youtube. Kebetulan youtuber ni kawan Cuya.Cuya mestilah support bestie sendiri. Cuya tak pasti giveaway ni berlansung sampai bila..Korang plz check it out!


GIVEAWAY SEHNGGA 30 NOV

Diorang nak bagi Pokemon Plates untuk orang bertuah!

Plz support kawan Cuya yang syantik bersama suamianya yang ganteng..gitue~~


The best part it,,Cuya pon dapat hadiah ni! Gigih kot Cuya komen...kekek

Yang tak disangka,Suami member Cuya ni siap bagi something extraaa..



Tada! Dapat plate  Komala dan figure kartun Pokemon. 

Cuya pilih sendiri Komala ni..so cute!

Member Cuya kata, ni figure yang lama suami dia kumpul.
Baiknya diaaa..hehehe

Thanks Piqa and Andy!!
Thanks for the visit too....syok borak2 ya kite
Teh aku buat sedap kan?Boleh kahwin kann? HAHAHAH


Okay korang,,plz check it out youtube member Cuya ni kay.

Adios Amigos!





12 comments: