Wednesday, November 4, 2020

Dapat Suprise Box Daripada BFF!


Assalamulaikum,Hello Coconuts!


Previous entri Cuya ada cakap Cuya exchange suprise box dengan BFF, ternyatakan suprise box bff bagi pun sempena birthday Cuya yang lepas. Dah lama dahhh...


Tanya BFF,ni suprise box ke birthday gifts ni?

Dia cakap both. Hahah



Yeayyyy
Cuya dapat :
1)Dua buah komik (tahu aje Cuya dah start kumpul komik2 ni..ngeh3)
2) Tabung (shoo cuteee)
3) Tasbih digital ( pink kaler!)


Cuya dah buat unboxing dekat WS status..hehe
Yang kelakonya, tabung ngan tasbih tu BFF Cuya ada tanya Cuya. Yang tabung tu pulak,Cuya sama2 pergi kedai tengok tabung tu. Exactly yang tu! HAHAHA

Papepon Cuya happy sangat dengan hadiah macam ni.I appreciate every single things. Alhamdulilahh <3

BFF Cuya minta maaf sebab dia bagi sikit je,walhal Cuya bagi lebih sikit.Laaa nama pon suprise box,ikut kita la nak bagi apa.Jadi takde masalah bagi Cuya dia nak bagi apa.Alhamdulilah semua ini rezeki. :D

Thanks Ted!
* Love you till Jannah~*

24 comments:

  1. Alhamdulillah
    Syukur dapat hadiah bd

    ReplyDelete
  2. Saya ada komik cinta di burger time tu, beli masa zaman2 sekolah dulu. Tak sangka sekarang pun masih jual lagii

    Excited kan dpt hadiah dari kawan xD mesti feeling2 nak unboxing mcm instafemes eceyhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh tak..komik ni preloved punya..heheh
      eh mestilahhhh feeling2 retis gitu..HAHAHA

      Delete
  3. wahhh syoknya if dpt hadiah benda yg kita suka kan!! so did u choose your own present without knowing it? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah tula..rasa macam pilih hadiah sendiri je ni..HAHAHA

      Delete
  4. alo sho sweet 🙈best dpt hadiah tpi lagi best dpt yg mmg kita suka hehe

    ReplyDelete
  5. Dapat bff yang baik pon satu rezeki kan. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. Wahh menarik hadiah cuya! lagi2 dapat brgan yg kite suke..lg2 la bertambah happy :)

    ReplyDelete
  7. Haha comel je kawan awk. memang ada je org yg direct tanya mcm tu, kita pon tak fikir apa sgt bila jawab. Tapi bagus jugak sebenarnya, utk bagi orang tu apa yg dia suka

    ReplyDelete