Tuesday, November 10, 2020

Bonobo Merci Multi Bags Set


Assalamualaikum,Hello Coconuts.

Dah PKPB ni, rutin membeli online kami sekeluarga kembali berjalan seperti biasa.Kekekke
Disebabkan ibu Cuya rajin tengok tv, maka dengan ini ibu Cuya juga rajin tengok GoShop.
Dan sudah tentu ibu akan terjebak dan Cuyalah yang menjadi mangsa untuk membeli barang-barang yang ibu nak dari Goshop.

Jadi,ceritanya ibu Cuya teringin nak handbag untuk dirinya, pada masa yang sama dia nak belikan juga untuk Cuya.Inilah dia ibu yang penyayang yang semua idam-idamkan. HAHAH.  Jadi ibu tanya kalau Cuya nak beli bag juga seperti dalam iklan,  Cuya pun kata... BOLEH AJAAA.....ngeh3


Cuya pun submit order thru laman web Goshop dan membeli beg Bonobo Merci Multi Bags Set.



6 in 1 bags.

Ibu ambil handbag,yang lain2 Cuya punya..Tamak tak? XD

Jadi disebabkan bag ni Cuya punya,ibu suruh lepaskan bag lain pada anak buah Cuya.
Walaupun hati berat,sebab Cuya dapat bag tu (bag contest) atas usaha Cuya join giveaway,dan menjadi kenangan Cuya...Cuya kena lepaskan juga.Orang kata,berilah barang yang paling kita sayang pada orang lain.  :)


Overall,,bag hitam ni nampak ekslusif sangat.Nampak mahal.....Nice teroks..I loike~

Bagi sesiapa yang nak beli,bole lah beli,tapi sekarang rasanya tinggal warna hitam je,warna lain habis sudah



Okay,sampai disini sahaja gengs.Thanks sudi baca ! :D


15 comments:

  1. Goshop tu memang berhantu sangat pandai nak menghasut ibu2 semua shopping sana hahaha

    ReplyDelete
  2. Fizah minat kaler hitam jugak. Memamg lawa sangat bag ni :)

    ReplyDelete
  3. amboi banyaknya bahagian cuya eheheh

    ReplyDelete
  4. Bahaya buka siaran GoShop ni tau, possibility tersangkut tu sangatlah tinggi.
    Maka, Eina pun seram nak tengok selalu. Haha. BTW, cantik bag2 tu semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..bahaya2...Kalau Cuya ada rumah lagi bahaya, ibu asyik suruh beli saja.HAHA

      Delete
  5. Bolehlah Cuya melaram dengan beg-beg tu selepas ni 😊

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. kalau uncle bayar..celah gigi je uncle...murah bgi uncle..kekeke

      Delete
  7. banyak betul bag yang dibeli, wah untuk stok tahun depan ke hihihi

    ReplyDelete
  8. GoShop..malas nak tengok, sat gi sangkut. haha. tambah-tambah macam beg ni, memang favourite akak la suka kumpul bag..

    ReplyDelete