Followers

Tuesday, January 31, 2023

Main Conteng-Conteng Muka


Assalamualaikum Hello Coconuts!

Harini Cuya nak share koleksi contengan muka Cuya. Cuya perasan sejak kecik lagi Cuya suka mekap2 ni. Keperempuanan sungguh!

Dah besar, dah pandai beli mekap sendiri, lepastu tengok tutorial konon2 boleh jadi MUA ( makeup artist) yang berjaya. HAHA

Selalu bestie Cuya akan datang rumah and kitaorang main makeup2. Dulu noob, sekarang dah terer sikit. Sikit jelaa. Jadilah daripada takde kan.. eheks

Jom tengok macam mana Cuya conteng muka Cuya.


Ni makeup inspirasi sempena Merdeka.



Ni smokey eyes gituuu




Makeup Bad Bitch ๐Ÿ˜‚


Ni makeup ala2 arab gitu. Ada rupa arab tak Cuya? Eheks

Ni bestie Cuya yang makeup kan. Simple cute makeup

 Ni Dolly makeup. Bestie Cuya juga yang create this look. Dia ada pergi kelas makeup masa tu. Masa ni memang acah model tak berbayar habis! HAHAHA

Save the best expression at ending ๐Ÿ˜‚


Cuya kalau makeup memang kadang2 suka buat ekspresi serius ala model gitu. Yalah kita berangan jadi model dulu, mana tahu impian jadi kenyataan. Aaminn

Macam kelakar pulak kan tapi who knows ? ๐Ÿ™ˆ
Apa komen korang dengan makeup looks Cuya?
Banyak kena improve ni.. Hehe


14 comments:

  1. wah lepas ni boleh jadi MUA plak cuya

    ReplyDelete
  2. wah.. pandai cuya makeup.. akak mmg x reti langsung... tp suka tgk makeup yg natural look

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuya saja mencuba....memang minat...hihi Cuya suka mekap yg extra untuk event..

      Delete
  3. makeup bad bitch tu cantik..cuya tak join kelas makeup?mana tau boleh asah lagi bakat sedia ada
    akak langsung tak pandai makeup..alat makeup pun tak ada haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshAllah one day kalau ada peluang memang nak pergi kelas mekap ni.....
      akk natural look la, jimat takyah beli mekap...hehe

      Delete
  4. abis laa tergugat nnt MUA Bellaz๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  5. Bukan conteng sebarang conteng ni....

    ReplyDelete
  6. so cantikkkk mashaAllah. semua cantikkk tapi yang last tu hits different. so pretttyyyy

    ReplyDelete