Thursday, September 30, 2021

Gigihnya Seketul Cuya Cari Merchandise Lawak Kampus! / Dah ada Tiktok ke tu?

Assalamualaikum, Hello Coconuts!
Apa khabar? Cuya ni dah jarang nak blogging sebab mood dah kelaut.
Sekarang ni, Cuya dah aktif di IG..dan kadang2 di tiktok juga.
Eh??? Cuya ada tiktok???  Yup! Baru saja buat....dah jadi dak2 tiktok dah sekarang.HAHAHA

Korang ada tiktok? Jom follow Cuya!  


Let me know kalau korang blogger yang follow Cuya, nanti komen tau kat video Cuya..
Kita support each other yuk!


So harini Cuya nak beritahu yang Cuya dah lama cari merchandise Lawak Kampus. Cerita ni dah lama dah tapi Cuya tak rajin buat entri masa tu, jadi Cuya dah rajin sikit ni....bole la buat entri HAHA

Sebelum ni Cuya dapatkan buku Lawak Kampus bersama tote bag. Cuya beli di shopee. Harga mungkin lagi mahal la..orang shopee ni jual  nak untung kan, tapi tak kisah la.Sebab Cuya nak, so Cuya beli jelaaa....Pakainya idok lagii..

Baru berangan nak pakai kat U...laaaa Online Distance Learning ngupenyaaaa (ODL)

Lepas Cuya dah beli bag tu, Cuya dapat tahu lawak kampus keluarkan baju pulak.Apa lagi, gigih Cuya ajak ayah pergi Seven E, nasib baik dekat rumah Cuya ni ada kedai tu. Tak sangka lak ada set buku dan baju tu. Alhamdulilah!

Maka misi pencarian merchandise Lawak Kampus berjaya!
Mahal tak mahal belakang cerita, yang penting puas.




Tapiiiii

Baju tu Cuya tak muat...HAHAHAHHA....nampak nau gemok kau ni Cuya..


Makan MISI KURUS coming soon! Kekeke.Yok Yok je Cuyaaaa........


Okay la, setakat tu saja ya. Kalau Cuya rajin, KALAU TAUU....Hahahhha...Cuya tulis entri lagi.
BTW, sorry tak blogwalking korang, Cuya dah jarang tau buka blog..heheheh

Adios Amigos!