Tuesday, August 17, 2021

Jauh Di Mata Obsesiku


Tidak pernah sekali,
aku jatuh suka pada yang jauh,
jauh di mata,
malah tidak pernah bersemuka
Cinta ke namanya?

Angan dan impian ku sulam halus,
berharap agar aku dan dia kan bertemu,
biarpun hanya dalam mimpi,
aku bahagia begitu.

Senyuman manismu terlalu indah,
Buat aku terbayang selalu,
wajah tampan bermain di fikiranku,
Jelas dan nyata aku jatuh suka,

Apakah kau obsesiku?


Friday, August 13, 2021

SIGN OUT SEMESTER 4! YAHOOOOO



Assalamualaikum,hello Coconuts!! Ya Allah berhabuk sudah blog guweee..........

Al maklumlah, sistur busy la sem kali ni. Sangat padu.....Sebenarnya Cuya dah habis sem 4 dah lama juga la, tapi baru sekarang rajin update.


Tapi harini baru official habis,sebab tiba2 lecturer Cuya suruh buat test recovery.Haish...sabo jela kennnnnn. Alhamdulilah settle dahhh!

Btw, Cuya aktif dekat ig lately ni. Selalu buat content merapu untuk hiburkan diri.Heheh
Sem ni busy sebab kitaorang ada pertandingan inovasi. Beriya buat,last2 tak menang pon...Hahahha...
Tapi takpe,bukan rezeki. I enjoy sangat2!

Jom tengok video inovasi Cuya!!




Okay, tu je update sikit......inshAllah akan datang ada lagi...ChawwwW