Friday, December 9, 2022

Keychain Nama Perler Beads

Assalamualaikum, hello coconuts!

Lama Cuya tak update aktiviti arts. Skroll kat blog tengok button kat tab atas bahagian ' Creative Thingy', rupanya Cuya takde buat posting arts langsung walaupon Cuya ada buat.

So kalini Cuya share karya keychain nama yang simple Cuya buatkan untuk kawan- kawan dan officemate.



Ni nama2 orang di tempat Cuya praktikal which is in Mini Malaysia and Asean Cultural Park di Melaka.

Sebagai kenangan Cuya untuk diorang, Cuya buatlah keychain nama. Warna kecyhain pon berdasarkan warna favourite diorang. Cuya harap diorang suka la

One of the staff cakap Cuya ni sweet sebab suka beri macam2. HAHA



Ni pula keychain dan gambar2 Cuya print untuk kawan2 Cuya yg mostly classmate sempena perjumpaan . Itulah perjumpaan kami setelah 2 tahun belajar online. Happy gila masa tu.

Bayangkanlah selama ni kami belajar online sahaja, tak ke bosan? Alhamdulilah

Cuya siap tulis surat cinta lagi untuk kawan2 Cuya. Gigih tak gigih? Hehe

Cuya rasa Cuya ni macam romantik dengan kawan2 sendiri lak. Lucu! 🤣🤣

Mungkin sikap Cuya memang gitu, suka memberi kenangan yg sweet2.


Cuya hargai semua orang yang memberi memori indah dan tak indah. Baik, itu sajala perkongsian Cuya. Pendek saja, panjang2 siapa nak baca kan?

Terima kasih!

12 comments: