Wednesday, October 5, 2022

Giveaway Contengan Cuya


5 OKTOBER HINGGA  19 OKTOBER 2022



Assalamualaikum....Ola amigos! App kese ho? ( Awak apa khabar)    cehhh ajet2 hindustan lak kita. Ehek! Mentang2 baru2 ni sibuk dengar lagu hindustan, tu yang berangan tu....hehehe

Harap semuanya sihat saja. Cuya ni dah jarang blogging sebab dah terpengaruh dengan Tiktok kan... Biasalah orang muda. Hehe...

So, Cuya nak memeriahkan suasana dunia blogging dengan kembali bersama Giveaway lukisan digital. Bagi sesiapa yang dah lama dengan blog Cuya, pasti tahu berkenaan giveaway lukisan digital yang sebelum ni. Kali ni, Cuya kembali dengan giveaaway yang  sama. Sebelum kita pergi ke syarat2nya, mari tengok karya Cuya yang seberapa .


1) LUKISAN KELAKAR / UGLY POTRET 
( Rm 0.50 sen satu kepala)

Harga murah gila kan..Sesuai untuk hadiah kat kawan2 atau nak prank ke..
Btw, gambar artis di bawah bukan la  nak menjatuhkan, Cuya minat sangat dengan diorang. Ni cuma fan arts versi hodoh. kikiki









2) LUKISAN GARIS / LINE ART
(RM 1 satu kepala)










3) LUKISAN TANPA MUKA
(RM3 satu kepala)




4) LUKISAN POTRET BERWAJAH
( RM3 satu kepala)













Di bawah pula komik untuk projek subjek Islamic kami masa U.
Lukis lukisan comel2 je gitu.



Kalau berminat bole je order dekat shopee Cuya




So jom pergi ke syarat2 Giveaway ni!

Syarat-syaratnya:

1) Wajib Follow blog ni.
2)Copy banner, tajuk dan backlink ke blog ni.
3) Copy mana- mana gambar yang Cuya lukis korang rasa korang suka dan paste dekat entri korang.
4) Beritahu sebab kenapa nak menang giveaway ni?
5) Paste link korang di ruang komen entri ni

Hadiah Lukisan Digital  

Pemenang pertama 
Dapat dua lukisan ( Boleh pilih mana2 jenis lukisan yang diminati)

Pemenang kedua & ketiga
Dapat satu lukisan ( Boleh pilih mana2 jenis lukisan yang diminati)

Saguhati x 2
Dapat satu lukisan garisan

Hadiah di atas ni korang boleh bagi gambar korang untuk dilukis.
Lepastu korang boleh print sendiri dan framekan..


Pemenang akan ditentukan oleh cabutan parents Cuya..hehe

Tarikh tamat giveaway :

5 OKTOBER HINGGA  19 OKTOBER 2022


JOM JOIN!!!
ALL THE BEST :D












66 comments:

  1. Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  2. sy join ya
    https://www.siinurul.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  3. tahniah cuya berjaya buat giveaway....

    ReplyDelete
  4. h Cuya.. Akk done join..hehe

    https://ainihalim85.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Cuya, akak datang join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  6. https://salinasafea.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  7. kita join guna blog kedua tau!
    https://julietdiary25.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  8. https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. Saya datang nak join giveaway ~ 😆

    https://www.nasamenulis.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  10. Ammi join...
    https://www.sheilaarshad.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, Cuya. Akak turut serta.
    https://famf-tower.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  12. Kak Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  13. join sini :)

    https://www.farhanajafri.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  14. Terima kasih atas undangan, saya join!

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  15. wah terbaik la...moga terus sukses dan daapat sambutan hangat

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum Cuya 🌸 Saya join

    https://ladydini.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html?m=1

    ReplyDelete
  17. pandainya awal lukis, nice-nice. kalau kaella hampehh lukis gambar lidi2 je pandai

    ReplyDelete
    Replies
    1. lukisan mcm ni..semua orang bole belajar buat, asalkan ada tools ..hihi sebab dia simple je

      Delete
  18. Saya sertai:
    https://www.fairusmamat.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  19. Datang support GA Cuya !

    https://vanillamaple.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  20. akak join

    https://zzzyy.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah Mrs. A pun dah siap entry tapi blogspot warning dah hidden post tu still under reviews by blogspot huhuhu

      Delete
  23. Hai cuya. Kekja dah join. guna link yang ni tau https://thefzhmdnr.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya_12.html

    ReplyDelete
  24. Finally blogspot reinstated heheheee.
    Mrs. A join ya
    https://mrsablogstori.blogspot.com/2022/10/Mrs.%20A-join-giveaway-contengan-cuya.html#more

    ReplyDelete
  25. saya join =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  26. okies...dah join dah, sowie lambat skt...
    https://mummyayu.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  27. Maaf baru sempat jenguk blog. Boleh join jika sempat

    ReplyDelete
  28. Fuhhh..berbakat...letak dalam NFT mana tahu ada yang beli

    ReplyDelete
  29. http://www.zukidin.com/2022/10/lets-join-giveaway-contengan-cuya.html

    abam kie joins too. Maaf buat tajuk lain sikit dan dalam BI plak sbb entri asal kena 'flag' dgn blogger. Dakwanya post abe kie buat ni spam. X pernah2 kena tuduh begini. I am innocent, pakcik google!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tula Cuya pon tak faham kenapa ada a few blogger tk boleh post psl GA ni..masheh abam kie!

      Delete
  30. Akak dh joined ye....
    http://www.suriaamanda.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  31. Join https://belogsjm.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html?m=1

    ReplyDelete
  32. Hi,
    Joined.

    https://www.nonasani.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  33. Akak join ya. Mekaseh pelawa 😊💕.
    https://www.syuderis.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete