Friday, August 13, 2021

SIGN OUT SEMESTER 4! YAHOOOOO



Assalamualaikum,hello Coconuts!! Ya Allah berhabuk sudah blog guweee..........

Al maklumlah, sistur busy la sem kali ni. Sangat padu.....Sebenarnya Cuya dah habis sem 4 dah lama juga la, tapi baru sekarang rajin update.


Tapi harini baru official habis,sebab tiba2 lecturer Cuya suruh buat test recovery.Haish...sabo jela kennnnnn. Alhamdulilah settle dahhh!

Btw, Cuya aktif dekat ig lately ni. Selalu buat content merapu untuk hiburkan diri.Heheh
Sem ni busy sebab kitaorang ada pertandingan inovasi. Beriya buat,last2 tak menang pon...Hahahha...
Tapi takpe,bukan rezeki. I enjoy sangat2!

Jom tengok video inovasi Cuya!!




Okay, tu je update sikit......inshAllah akan datang ada lagi...ChawwwW



20 comments:

  1. Tahniahhh. Goodluck result sem 4! semoga dapat angka macam sem juga 4!
    Chaiyok2

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah Cuya. Semoga berjaya dalam belajar inshaAllah amin..

    ReplyDelete
  3. Congratz Cuya dah habis sem 4. horaa hooreeyy Haha

    ReplyDelete
  4. haiii
    patutlah lama tak nampak
    manalah kak cuya ya
    hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah settle sudah semester 4. Tertarik tengok menu bar awak yang dekat tepi tu, dah baca 33 books in 2021, wow that is a really huge achievement. Far can't relate hahaha. 5 books pon terkial-kial nak baca LOL. Anyways, stay safe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah...heheh tkdela banyak mana buku tu....

      stayf safe too!

      Delete
  6. tahniah..semoga berjaya dunia akhirat

    ReplyDelete
  7. Tahniah.. Kite masih lagi tersekat di sem 2 sbb covid ni jadi tertangguh lagipun belajar kemahiran memerlukan pelajaran secara amali..

    ReplyDelete
  8. yayyy! moga terus sukses ye awak! 😊

    ReplyDelete
  9. Ahamdulillah, welcome back Cuya...

    ReplyDelete
  10. Congrats for finishing your fourth semester!

    ReplyDelete