Monday, May 22, 2017

SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway











Syarat-Syarat Penyertaan:
  1. WAJIB register akaun anda di SGshop Malaysia 
  2. Like Fan Page SGshop Malaysia
  3. Copy banner giveaway diatas dan buat satu entry bertajuk "SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway"
  4. Senaraikan Minimum 1 Produk yang anda teringin sangat beli jika anda menang RM100 Free Shopping Credit itu nanti. (lihat contoh entry sini)
  5. Copy URL entry penyertaan diatas dan pastekan dibahagian komen dibawah.
  6. Tempoh giveaway ini bermula 17 Mei hingga 31 Mei 2017, senarai nama pemenang akan diumukan pada 1 Jun 2017 jam8 pagi.







Berikut adalah hadiah yang akan diberikan kepada pemenang bertuah giveaway ini:

10 Pemenang X RM100 Shopping Credit








Ayam berkokok di siang hari
ini sungguh pelik sekali,
barang ini pilihan hati,
moga2 dapat beli.



Disebabkan Cuya suka kraft dan seni ni,Cuya senang hati kalau dapat beli barang ni..bole buat macam-macam tau!
Ramai tak tahu apa ni....siapa tahu?boleh kiralah orang tahu pasal ni,sebab kat Malaysia tak popular.I love something rare..hehehe Rare ka?














 

3 comments:

aiman said...

hahaha comel gila doodle. btw all the best dalam giveaway ni. series best kalau menang kan

Shahida Dzulkafli said...

Semoga berjaya..

Elih Japahar said...

Senarai peserta dah dikemaskini...thanks join ye :)

http://www.elihjapahar.com/p/senarai-peserta-giveaway.html

All the best !