Wednesday, May 31, 2017

Hadiah Dah sampai!



Assalamualaikum,Harini Cuya terima satu sampul berisikan hadiah daripada Kak Shahida
  Hadiah dia macam bawah ni....





Cuya susah sikit nak tangkap gambar,sebab nak kene transfer photo bagai..so i ended up like this la.Cut and paste.Hehe

Kak Shahida macam tahu je Cuya nak pergi ekspidisi ke luarnegara (insyAllah) pada tahun ni....I am glad that i get this gift.Thanks Kak!


FYI,kak Shahida ni pembantu pustakawan,teringat dekat abang Cuya yang bekerja sebagai Librarian.Kalau korang nak tengok review novel dan buku..boleh singgah blog Kasihku Amani .Memang banyak review pasal novel,so incase kalau korang nak beli buku ,boleh review daripada blog kak Shahida.Bukan setakat review buku je ada,food review,advertorial,product review dan macam-macam lagi.





Last but not least,,thank you kak for organising such a nice giveaway. ;D






4 comments:

PeRdU cINta said...

Pikachu comel..alhamdulillah tahniah.

munirah mansor said...

Comel luggage tag tu. Saya ada beli jugak tapi doraemon punya luggage tag =)

mamapp said...

Comeynye pikachu tu

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah.. Selamat dah sampai ye..
Suka akak bila cuya suka hadiah tu..