Tuesday, May 30, 2017

Giveaway Raya By Mya & Friends

           
Selamat berpuasa untuk semua pembaca myafarisha.com yang disayangi. Sempena Ramadhan dan Syawal yang sememangnya dekat sangat dengan kita, Mya dengan usahasama rakan-rakan AFB (Auto Feed Blog) membawakan Giveaway Raya, istimewa untuk anda. Ada RM 240 untuk awak cuba rebut dan menang. Syarat-syarat pun mudah sahaja. Tak mahu borak panjang, kita usha syarat dan hadiah kat bawah.


Syarat :
↳ Malaysian Blogger
↳ Follow Instagram kami : Mya | Ain | PapaG | KG | Unni | Farah
↳ Follow / Add FB kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Follow Google+ kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Follow blog kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Buat satu entri bertajuk : GIVEAWAY RAYA BY MYA & FRIENDS
↳ Copy and Paste code di bawah dalam HTML and Publish.

↳ Tinggalkan link entri dalam bahagian komen
↳ Selesai

*kalau awak tak ada Instagram atau FB, please do mention it dalam entry*

Hadiah :
💕 Tempat pertama : RM 100
💕 Tempat kedua : RM 70
💕 Tempat ketiga : RM 50
💕 Tempat keempat : RM 20

So, jangan tunggu lama-lama. Bermula hari ni sehingga 19 Jun nanti.
Cepat-cepat join sekarang. Klik je banner kat atas tu. Muah cikitt.




Dua tiga kucing berlari,
mana nak sama dengan kanggaru,
dua tiga join sekali,
mana nak sama dengan giveawaymu.








Makan-makan kuih raya,
ada juga kuih bahulu
Tuah ayam di kakinya,
tuah manusia siapa yang tahu.

Puasa penuh bulan Ramadhan,
marah di hati jangan simpan,
Andai ada rezeki di tangan,
bersukur  kepada Tuhan.




tudung dah terbang* XD



JOM USHA TUAN PUNYA BLOG







Pakai tudung balik. XD sarung2 siap





2 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Semoga berjaya

The Fool said...

Hey there, followback...

http://tarotthefool.blogspot.my/2017/06/salam-ramadhan-dan-salam-finals-guys.html