Wednesday, November 30, 2011

CONTEST : Get The LOOK With MADAMMONDOQ



ENTRI MELEKAT KALAH GAM GAJAH!!




http://madammondoq.com/2011/11/contest-get-the-look-with-madammondoq/


Wah2,hari ini saya sungguh gembira,
ada GA dianjurkan oleh si jelita,
madammondoq namanya,
sungguh cantik dah pemurah.
saya dengan penuh ceria,
memeriahkan lagi Ga yang ada :D

Salam sayang buat penganjur jelita,
moga menerima entri saya,
saya ini tak sebertuah mana,
saja cuba suka-suka.... :D


Si merpati mula tertanya-tanya,
apa ya syarat-syaratnya?
Dengan senang hati saya cut and paste sahaja :p

CARA-CARA NAK MENYERTAI CONTEST INI :

1. Buat satu entry yang bertajuk “CONTEST : Get The LOOK With MADAMMONDOQ” di blog korang.
2. Letakkan banner contest di atas di dalam entry itu dan link kan ke entry ini.
3. Korang kena VOTE Video GI JANE Contest Maybelline’s Favourite Blogger di SINI
4. Dah tengok kan video tu? Ok kalau dah VOTE, gunakan kreativiti korang untuk mempromote Video GI JANE tadi supaya readers korang berminat nak VOTE jugak. Tak kisahlah korang nak merapu apa dalam entry korang tu, nak meracun ke.. nak meghasut ke.. nak mempropa ke.. up to korang k. (Contoh entry boleh tengok SINI)
5. Letakkan ayat ini di bawah entry anda : “Hadiah Contest ini ditaja bersama Tetikusrusak.net dan HazmanFadzil.com
6. LIKE Fanpage Madammondoq.com
7. Setelah selesai.. hantarkan permalink entry korang itu di ruangan komen di bawah.




Syarat2nya mudah belaka,
takkanlah korang berdiam sahaja?
Kan elok kalau kita terjah blog penganjurnya,
tuah ayam dikakinya,
tuah kita pula bagaimana?

sebelum saya terlupa

jangan lupa vote dia ya!

Kalau nak tahu hadiah2nya,
jangan lupa KLIK SINI ya!
Jangan terkejut,hadiah2nya hebat2 belaka!
kene terjah blog si dia!





Harap2lah bertuah ya!

jangan lupa vote videonya!
Klik sini ya!!



LIKE GI JANE!


awek cun dalam video tu! >_0



Saya sudah ke penghujung entri,
sudah pun menjoinkan diri,
anda apa tunggu lagi?
takkan nak goyang kaki?
jomlah join sekali!!

join


Nampak gaya masa mencemburui kita,
yang baik daripada Tuhan yang buruk daripada saya,
seribu kemaafanku pohon andai ada terkasar bahasa,
moga hari anda sentiasa cerita macam saya! >_<



SAYANG PENGANJUR!! >_0



2 comments:

madammondoq said...

comel entry... thanks join and good luck!!

Mrs. Lady's Stylo said...

Newest stylo handbags.
Hurry up! While stock last!

http://mrsladysstylo.blogspot.com/2011/11/new-stock-very-limited-items-1.html