Sunday, December 11, 2011

Join now!!! The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay



NEW Giveaway BANNER



SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM :
  1. Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  4. Pemenang akan dipilih secara random.
    WAJIB patuhi semua syarat

    BAGAIMANA MENYERTAI ??

    1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

    2. Letak banner giveaway dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, korang pergi COPY BANNER TU KAT SINI.

    3. Letak link sponsors dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, untuk copy link kat bawah, korang perlu select link-link kat bawah dan tekan Ctrl + C

    4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!

    5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.

    6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.

    7. LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - https://www.facebook.com/nisamenaip

    8. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas.










3 comments:

Nisa Kay said...

CHECKED.
THANKS FOR JOINING THIS GA and GOODLUCK :)

yana lyana said...

Good luck, awak!
:)

Miraro said...

Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK DEAR! ;)

http://ceritahatimia.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html