Saturday, July 25, 2020

Jom Berkenalan dengan Pemilik Blog Ni!


Assalamualaikum,Hello Coconuts!


Harini rasanya dah entri kedua, haish rajin lak nak up entri baru. Yalah,tengah ada mood, plus kebosanan. 
Okay bagi yang baru di blog ini, Hai nama saya Nasuha,tapi kawan-kawan panggil Cuya. (Macam budak skola dah hah ) 😂

Cuya tak pernah introduce diri Cuya yang sebenar,paling2 diorang pernah la sesekali tengok muka Cuya. Harini Cuya nak share serba sedikit berkenaaan Cuya in a short entry.




Nama : Nurnasuha
Umur : Ni malas nk cite..tpi dah lebih 20 tahun ..eheheh
Pengajian : Sekarang ni sedang amik degree di UITM Bandaraya Melaka.Sem 2
Bidang : Pengurusan Pelancongan

Jadi,tak ramai yang tahu Cuya sebenarnya dah lebih tua berbanding appearances blog ni sendiri.Kuang .kuang kuang... Blog ni seolah-olah budak2 yang punya kan?  

Tapi selari dengann tagline blog ni.."Ini Bukan Blog Kanak-kanak"  Memang jelas, Cuya bukan kanak-kanak..tetapi bersifat keanakan maybe? OPPS 

Okay la,Cuya share sekali gambar untuk korang tengok ' Si Bukan Kanak-kanak' ni 🤣



Hah ni la Si Bukan Kanak-Kanak tu!
uhuks >_<

Biasa-biasa je orangnya...tapi comel tu ada la sikit...sikit jela..HAHAHA


Lanje lagi satu gambar di rumah nenek (sebelah rumah Cuya je)
Time ni nak keluar dengan BFF,tu bergaya macam nak gi event. Kui Kui Kui..

Nothing much about me.
Oh ya, Cuya suka sangat Seni. Apa -apa berkaitan dengan seni Cuya suka...paling suka Seni Suara dan juga Seni Kraftangan / Handcraft.

Kalau korang biasa dengan blog Cuya,,akan perasan Cuya suka upload benda2 macam Origami 3D.Bagi sesiapa yang nak tengok,boleh tengok di Tab atas sekali . Bole tekan Creative Thingy atau tekan je link biru tu.\

Insha Allah di masa akan datang, kalau Cuya berkesempatan, Cuya akan share keseniaan lain pula.

Sekarang Cuya sedang cuti sem, jadi mungkin sempat la buat apa yang patut kann..Heee~

Okay,sampai sini sahaja la celoteh Cuya.Tak nak panjang-panjang..nanti orang tak baca...Hehe

Till my next entry, Adios Amigos!

28 comments:

  1. Sekarang masih di dalam mood cuti pkpp ka? hehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya benar...sedang cuti lagi..sampai oktober..heheh

      Delete
  2. Comelnye tuan blog ni. Hye cuya. Sis ena datang melawat

    ReplyDelete
  3. bestnya budak2 U buleh cuti lg.

    ReplyDelete
  4. Tak sangka kreatif juga Cuya ni. Saya memang kurang mahir sikit kalau part seni ni😅.

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan...manis orgnya.....masih muda remaja...

    ReplyDelete
  6. alllllaaaaa age is just a number

    ReplyDelete
  7. Wah.. comel rupanya Cuya ini.. Muda lagi tu..
    akak nie nak masuk 40 an dah tak lama lagi.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...terima kasih kak sha,saya pun makin lama makin tua jugak..hehe

      Delete
  8. Saya singgah :)
    salam kenal cuya :)

    ReplyDelete
  9. Lawa buaian belakang tu :)
    Saya letak blog awak di blog saya ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..saya pun dah letak sis punya link :)

      Delete
  10. Nice to know you Cuya. :D Semoga berjaya dlm apa jua bidang yg diceburi nanti.

    ReplyDelete