Saturday, July 25, 2020

Handsocks Haul dan Hiasan Handsocks


Assalamualaikum,Hello Coconuts! Apa khabar? Moga semua dalam keadaan sihat sentiasa.Eh macam nak menulis surat pula. Hehe...


Beberapa hari yang lepas, Cuya ada skroll Facebook.Tiba-tiba skroll keluar pulak iklan handsocks.
Lawa-lawa la geng.... Time tu ada promosi pulak.Halamak..kacauuuu  🤣

Disebabkan harga dia sangat murah,Cuya pon borong la satu dua....Eh yeke satu dua? Macam lebih je..kekekeke

Cuya memang lama dah nak beli handsocks,tapi kebanyakan pattern handsock yang Cuya nak harga dia mahal.Jadi, Cuya apa lagi...time ni la borong! Ngeh3..



Ya,,Cuya borong sekali 6! Hehe
5 ring handsocks,
dan satu handsock ribbon..tak tahu namanya apa..heheh

Yang ring handsocks tu harga RM5 je guys! Mananya tak nya Cuya borong banyak.

Yang ribbon tu RM11.

Tapi sayang promosi dah habis guys.
Mana tahu next time, kalau korang nak beli handsocks,bole la pm orang di bawah ya...


Facebook :Ahlia Hakim



Lepas Cuya dah borong handsocks ni, Cuya come with ideas untuk mencantikkan lagi handsocks ni memandangkan ianya kosong.Jadi,Cuya pergi ke kedai handcraft untuk dapatkan bahan-bahan hiasan.


Nah...mahal jugak la,tapi sebab Cuya suka..beli jela.
Yang ribbon hitam Cuya beli dekat family store.


Ni contoh yang mungkin Cuya akan jahit.ni Cuya acu kan aje..Padan tak hiasan ni dengan handsocks?



Ni la handsock ribbon yang Cuya beli.Comel kan?
Cuya memang suka warna macam ni...bright  dan membuatkan kita tampil berkeyakinan.


Okay korang,kalau berminat boleh pm FB di atas yang Cuya dah bagi link.

Hah lupa Cuya nak cakap,kalau size tangan korang macam agak berisi,Cuya tak saran kan amik handsocks ni,melainkan kalau sis ni ada jual saiz besar.Cuya pon tak pasti.
Apa-apa pm je akak tu ya. Jangan risau, dia tak makan orang. Hehe



Till my next entry, Adios amigos!



8 comments: