Monday, November 20, 2017

GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS








                                         

KLIK GAMBAR DI ATAS UNTUK JOIN


Melati kuntum tumbuh melata,
sayang merbah di pohon cemara,
ku ucapkan salam sejahtera,
Assalamualaikum pembuka bicara


Giveaway menarik telah tersedia ,
mari semua join sama,
hadiah menarik menanti juga,
rugi tak sertainya.





Pok amai-amai ,
blalang kupu-kupu,
Mari ramai-ramai,
join giveaway yang satu.


Apa yang saya tahu tentang PRINTCIOUS?

Printcious memberi khidmat kepada mereka yang inginkan kelainan dalam memberi hadiah kepada sesiapa yang mereka mahu ataupun hadiah untuk diri sendiri.Ini juga merupakan salah satu platform di mana kita bole memberi epreksi dalam bentuk hadiah yang pelbagai.


She say be active,
I say i don't wanna miss,
Printcious let us be creative,
Through assorted gifts.

Pelanggan Printcious diberi peluang untuk mereka design hadiah mereka sendiri.Tak kisahlah mahu diaplikasikan pada mug,t-shirt,bantal,kanvas dan bermacam-macam lagi.

Kanvas,cawan dan mug juga,
cushion pillow turut serta,
antara pilihan sedia ada,
untuk kita reka hadiah kita.




So,hadiah-hadiah ni bole diberi sempena  hari2 special Hari Ibu,Hari Bapa,Harijadi,Hari Graduasi dan bermacam-macam lagi.
Harga yang diberikan pun berpatutan.


Tomata berwarna merah,
Sungguh garang warnanya,
Harga semua murah
mari semua serbu sana!


Selain itu,web ini juga memberi idea kepada mereka2 yang mencari hadiah untuk si dia. <3




See?Banyak benda kite bole create di sini.

She drinks the rum,
I need to eat the rest
They totally awesome
Printcious memang the best!














Ok thank kerna sudi membaca sampai sini!

All the best semua!

11 comments:

At-Tarmizi said...

semoga berjaya =)

Cik Manggis said...

Good luck my dear

ayunie ramli said...

Cuya, syarat join cam mane?

Cik Tie said...

Wahhh gud luck

Siti Yang Menaip said...

all the best =)

Shahida Dzulkafli said...

Semoga ada rezeki cuya.. Siap pantun bi tu..

Iza Fiza said...

comel jer.hee..tq invite.nanti free kita join =)

Shafyqah Azry said...

comelnya entry ni >< goodluck! sha dah update senarai peserta, bolehlah start blogwalking :D

https://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/11/senarai-peserta-giveaway-shfyqhazhr-x.html

Raydah said...

hi ray singgah dr segmen yg sama

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

Noor Najwa said...

Jalan-jalan dari GA yang sama...gudluck..
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah
https://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/12/senarai-pemenang-giveaway-shfyqahazhr-x.html