Tuesday, November 21, 2017

"Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com

Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu "Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com" untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni.


Hadiah
20pcs photo polaroid saiz 3R x 1 pemenenang.
20pcs photo polaroid saiz 2R x 1 pemenenang.

Tarikh Tamat
30 November 2017, 23:59

Note : Pemilihan pemenang secara random.


Berminat untuk print photo polaroid murah, boleh terus email : azhafizahmdnor@gmail.com atau whatsapp terus >> http://azhafizah.wasap.my/
Read more: http://www.azhafizah.com/2017/11/giveaway-photo-polaroid azhafizahcom.html#ixzz4z4p4tJ8p





8 comments:

Siti Yang Menaip said...

all the best =)

Warisan Petani said...

Mudah2an terpilih.

Julia Tarmidi said...

Salam singgah lagi :)

Anda dijemput join GA saya,

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

Cik Puan Ena said...

gud luck nasuha. Support sis jugak if bminat.

Jemput join GA :)
https://tinynasweet.blogspot.my/2017/11/giveaway-dhia-sumayyah-201117-141217.html

Azhafizah Md Nor said...

TERIMA KASIH menyertai "Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com".
Nantikan pengumumuan pemenang selepas tamat giveaway.

Shahida Dzulkafli said...

Hadiah yang menarik.. All the best..

Aqilah Shahirah said...

alaaa baru nak join

Amer Ridzuan said...

All the best yer! Amer pon join jugak!

Btw amer dah follow blog ini hhehe