Tuesday, November 8, 2011

MEGA GIVEAWAY BY SYIRA SALLEH & CIKNAD





TARIKH TUTUP : 30 NOVEMBER 2011



Selamat datang dan salam kenalan,
dengan senang hati hamba hulurkan tangan,
dengan penuh harapan,
menyertai mega giveaway anjuran dua jelitawan :D

http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/11/mega-giveaway-by-syira-salleh-ciknad.html

Sebelum itu,
izinkan hamba,
memberitahu syarat2nya.





Syarat-syarat penyertaan :
  1. Buatkan 1 entry khas yang bertajuk "MEGA GIVEAWAY BY SYIRA SALLEH & CIKNAD".
  2. Tempekkan banner kat atas tu dan link kan ke entry ni.
  3. Dalam entry korang, letakkan gambar korang yang paling cantik...tak kisah lah korang nak edit ke ape ke..
  4. Follow lah blog CikNad & Syira Salleh untuk memudahkan kerja kitorang nanti...tapi kalau korang tanak follow pun tak pe...tak de paksaan ye.. =)
  5. Tag 2 orang rakan blog anda dan pastikan mereka tahu.
  6. Letakkan link entry korang dekat comment entry INI ye...jgn salah letak pulak ye..=D

GAMBAR CEK :P




tag!!

http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/
azatiesayang-contest.blogspot.com


Link

3 comments:

nadzirahzulkafli said...

hye cantik, thanks coz sudi join GA ni..

Goodluck ye dear ! =)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nasuha..terima kasih tag k.atie tpppppppppp syarat GA kena letak gambar owner blogkan?so xdpt la nk join.
Good Luck tuk nasuha yer!

SyiraSara said...

thanks sweety join GA kite!

Wish u gudluck!~

cepat doa dgn khusyuk agar menang!hehe ;)

syira dah tinjau sini!