Friday, February 14, 2020

Result Uitm Keluar Dah?


Assalamualaikum,Hello Coconuts!

Semalam,tepat jam 12 a.m. result exam UITM keluar.Tapi....bila Cuya nak cek system jadi down.Yalah,satu malaysia cek!
Puas Cuya refresh,tetap tak boleh buka web dia.Then bekas housemate kata guna apps dia.UITM iStudent.

Cuya gigih download guna fon mother sebab fon Cuya dah penuh. (Download apa la tu....)
Lepas download, gigihlah nak login.Tapi kena tunggu jugak!Allah....loading lama lak ai...
Akhirnya,result pun keluar dengan jayanya...

Dan Cuya dapat.....Alhamdulilah..inilah rezeki yang Allah beri yang tiada habis-habisnya.

Cuya akan perbaiki untuk sem mendatang.Doakan Cuya ya semua....

Sebelum result keluar,Cuya sempat post di story Whatsapp sepatah dua kata..:










Sekadar untuk peringatan Cuya. 😀




23 comments:

  1. Ha'ah dah keluar sebab ada tweet tak boleh check sebab ada hutang haha anyway all the best cuya untuk next sem. Keep it up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula..ada yg tk dpt cek..mungkin tak bayar brg letrik..heheh

      terima kasih!

      Delete
  2. waalaikumussalam. comey sangat ^_^

    ReplyDelete
  3. Tahniah cuya.semoga terus berjaya ;)

    ReplyDelete
  4. I hope everyone got a good result.

    ReplyDelete
  5. All the best for the next sem. Tak dapat dekan, janji lulus pun senang hati. Haha #pelajarnakal

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. Tahniah Cuya..
    semoga terus cemerlang..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulilah Cuya... Tahniah.

    ReplyDelete
  8. Selamat kembali ke UiTM Cuya. All the best for next semester :)

    ReplyDelete