Friday, September 14, 2018

Menang Giveaway Modestspamaajie di instagram

Ceritanya,saya ada join giveaway yang berlangsung di instagram.Di pendekkan cerita,saya dah menang.Syok kan cerita saya ni? kekekee

Giveaway ini telah berlangsung di IG MODESTSPAMAAJIE







YA , _suhxj ig saya.Luls..pelikkan nama?
Macam mana saya menang?Pemenang dipilih berdasarkan siapa tag paling ramai,dan saya telah tag sekumpulan manusia yang tidak dikenali.Bijak ke bijak? XD Ig kawan2 saya pun saya tag...hehehe
Dan hadiah telah selamat sampai.Terima kasih kak azie!

Ni nak cerita sikit lah,kak azie ni atau pemilik spa mobile bergerak ni buat servis facial muka untuk mereka-mereka yang nak manjakan diri atau yang ada kulit bermasalah .Dan spa ni hanya bergerak di Melaka & Johor.

Saya dah dua kali treatment dengan spa ni,muka bertambah baik alhamdulillah.InsyAllah ada rezeki nak buat lagi!Harga tersangatlah berpatutan guys....


Di bawah ini adalah antara rawatan yang disediakan oleh spa bergerak ini..





.





Ini adalah antara feedback2 pelanggan setia kak azie









Apa pun,boleh terjah dia atau ws ke no di insta dia ya?


ig: MODESTSPAMAAJIE


3 comments:

Warisan Petani said...

tahniah

Nona Qiyah said...

Woww, oo..winner nya blogger jugak rupanya..haha..
Saya join gaks,tapi tak tag ramai org....kalau satu kali tag, org ok...baguslah..ahha..sy perna tag org memana tah, kena marah lak pas u..kakakakaa

Cuya said...

@warisan petani

terima kasih!

@nona qiyah
hahaha....buat masa sekrg saya lum pernh kene mrh..sebb tag dia sekali je..jgn banyak kali..hahaha