Tuesday, September 18, 2018

Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai






PEMILIHAN PEMENANG:
Terdapat dua kategori pemenang yang dicari iaitu,
  1. KATEGORI RANDOM- Dalam entry korang letak je banner, backlink, publish dan kasi url penyertaan korang tu kat ruangan komen di bawah. Simple dan mudah.
  2. KATEGORI KREATIF- Sama macam kategori random, cuma letakkan dalam entry tu, tips atau nasihat korang kepada ibu-ibu yang sedang mengandung di luar sana. Kesemua mereka yang bagi tips dan nasihat ni, aku akan buat satu entry khas dan kumpulkan tips korang tu semua beserta dengan url penyertaan korang tu. Tak kisah lah tips seperti jangan panjat gunung ke, kurangkan minum ais ke, atau apa-apa saja lah. Hehe. Terpulang nak kongsi berapa tips pun. Nak kongsi satu tips saja pun boleh.


Tarikh tamat giveaway: 18 OKTOBER 2018

         




1)Ibu mengandung perlu mendapatkan khidmat kesihatan di klinik atau hospital berdekatan.Ikut nasihat diberikan oleh pegawai perubatan dan ikut jadual pemeriksaan berskala yang telah ditetapkan.



2)Early pregnancy perlu makan makanan berkhasiat walaupun kita sedang mabuk (morning sickness).Makan makanan yang berzat bagi membentuk janin yang sempurna dan sihat.





3)Dapatkan rehat yang secukupnya.Jangan melakukan kerja-kerja berat yang membebankan





4)Banyak membaca buku @informasi yang berkaitan dengan 'pregnancy',persiapan untuk melahirkan anak dan tips berpantang.Info2 seperti itu sekarang di hujung jari je..tinggal rajin tak rajin je baca...hehehe



Itu sahaja tips daripada saya yang masih single.Kekekeke

Adios!








19 comments:

Tiara Sapphire said...

gudluck sis :)

anak denesor said...

all the best

Flavnesz said...

creative...! All the best.. :D

ejulz said...

goodluck :)

mamapp said...

Comel2 kartun Tu Tu semoga menang ye cuya

Anonymous said...

I couldn't refrain from commenting. Exceptionally well written!

Aiman said...

good luck :)

| blog aimanabdullah |

Siti Yang Menaip said...

ahaha comeynya. all the best =D

Cik Tie said...

Alololohhh comelnya. All the best ye

Abam Kie said...

selamat maju jaya kpd semua...

Nurzakiah Hanum said...

SINGGAH N FOLLOW BACK

this ni3za said...

Good luck... =)

this ni3za said...

Good luck.. Nice info sharing.. =)

Mrs. A said...

Good luck!

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

good luck
singgah sini
https://mummysupplementshop.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

CikLa Shahril said...

Good tips. Btw, all the best..

Rodiah Amir said...

Good luck comel je kartun

Hafiza AizZawa said...

Semoga berjaya.. rajin dia siap dengan lukisan lagi..

Shahida Dzulkafli said...

Nice tips..
Good luck Cuya..