Friday, January 1, 2021

Aku Menang 3 Giveaway!


Assalamualaikum Coconuts! Selamat Tahun Baru! Xinnian Kuaile!

Cuya ni sibuk dengan kerja melambak,jadi tak menyempat nak selalu update.Walaupun blog Cuya tak 'hot' tapi Cuya akan cuba hangatkan suasana dunia blogging dengan entri Cuya.

So, baru-baru ni jugak la Cuya ada menang giveaway.Bukan satu,bukan dua, tapi tiga giveaway!

Yang bestnya semua GA tu hadiah dia duit....hahhh..Sape nak bagi kan?

1)NEVER GROW UP  GA


2)Rashidahsheresimple Giveaway


3)Segmen Pencarian Bloglist Letops by Eza Boom Boom


Alhamdulilah dapat menang entri positif dan kreatif. Ngeh3...





Alhamdulilah atas rezeki yang Allah beri.Sesungguhnya inilah rezeki yang Allah beri tiada habis-habisnya...

Moga tahun baru in akan mendatangkan lebih banyak rezeki yang berlipat ganda buat Cuya dan pembaca blog Cuya.Amin..

19 comments:

  1. alhamdulillah rezeki taun baru :)

    ReplyDelete
  2. Lama betul tak join giveaway.. Dulu memang aktif masa awal awal berblog.. hehe... Tahniahhhh ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya...saya pun jarang aktif..heheh terima kasih

      Delete
  3. Alhamdulillah, tahniah Cuya.. semoga awak dan si pemberi dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  4. rezeki tak pernah salah Alamat :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kerana menang GA. Abe kie dah jarang menang...

    ReplyDelete
  6. Tahniah! Best tu..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜Ž

    ReplyDelete
  7. Rezeki tahun baru alhamdulillah and tahniah cuya ❤

    ReplyDelete
  8. Wahh congrats yee!! Terbaikk cuya๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  9. Wahhh tahniah cuya!! Rezeki awal tahun.. Alhamdulillah...

    ReplyDelete